Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai accent era 1.4 select 27.000 km - 16.500 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haktan207

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar daha önceden ilan vermiştim. Ama bir kaç kendini bilmez yüzünden kaldırdım. Tekrar veriyorum ilanı. Sizden ricam eger almak isteyen varsa arasın. Yok araç şu kadar eder şu kadar olmalı sıfırnı alsak şu kadar diye gereksiz mesajlar yazmayalım. Gidip sıfırını alsın o arkadas o zaman. Ben aracıma bu kadar istiyorum. Uygun bulan alır. Bulmayan mumkunse yorum yapmasın.
Araç 14 ay sonra ötv den düşecek. 5 yıl beklmenize gerek yok ötv indirimi için. 2011.haziranda ötv süresi doluyor.
Aracın üstünde hiç bir tertibat yok. Sökme gibi sorunuda yok. Sökme için proje masrafıda yok. Araç şu an normal plakalı. Bize veraseten kaldı devrini yaptık.
Ufakta olsa bir kazası var. Bundan dolayı üzerinde boyada var. Ama mühim şeyler degil. Yürüyen aksamında herhangi bir sorunu yok. Rengi gece mavisi-(lacivert)
daha 27.000 km de. Istediğim fiyat 16.500 tl. Azda olsa pazarlığı elbette olur. Pazarlık sunnettir. Ama öyle 1.000-2.000 tl pazarlığı yok.
Fiyat bu almak isteyen
0544 541 80 11 den ulaşabilir.
Ismail keleş

iyi gunler

resim koyamıyorum kusura bakmayın

yani benım hıyarım acıdır yiyen yiyer yemiyen yemez diyosun
bir sünetle örneklendiriyosun iyi hoşta
ticarette ahlak vardır eger sen satıcıysan müşteri velinimetirt oluyor biraz daha yumuşak davranabilirsin
inşallah satarsın
herşey gönlünce olsun

kimsenin yorum hakkini kisitlamaya hakkin yok burasi halka açik bir platform kimseyede olumsuz yorum yazamazsiniz diyemezsiniz.

daha öncede dediğim gibi bu araçin fiyati 10-11bin tl kardeşim 2011 yilini bekle istediğin fiyata sat;)

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Aram...-1&ykt=-1&cur=6&vts=-1&shr=-1&arctp=1&krlk=-1
verdiğim linkte senin araban gibi 2006 model ve 25-30bin km 16,500 tl onlarca araç var yani senin aracinin avantaji nedir?

arkadaşlar kimseyı kısıtladıgım felan yok. sadece bazı arkadaslar kafa bulandırmasın. tabiki isteyen istediğini yazsın banane. ama nedense arac almayacak insanlar tutup fiyatlar yazıyorlar hiç bir şekilde onların yazdıgı fiyatlarla piyasada arac yok.

bu aracın degeri 18.000-19.000 civarı. ben 16.500 yazıyorum

şöyle düşünün bu aracı 16.500 e alıyorsunuz ve haziran.2011 de bu aracı istediğiniz kişiye piyasadaki fiyata ötv riski olmadan satacaksınız. 5 sene beklemeyeceksiniz

bunu hiç düşünen yok.

batan geminin malı degilki bu. önceki ilanımda adam 11.000 TL yazıyor mesaj olarak. yani bu olacak şeymi. hem normal fiyatını düşük yazıyor hemde yok ötv düşeceksin yok projesi yok muayenesi yok bilmem nesi. adamın alacagı yok sadece kafa bulandırmak için. sanki muayene proje felan baska arac alırken yapılmayacak. sadece bu araca mahsus bişey.

bu arabayı aldıgında diyelim 16.500 e 5 sene bekleyemeyeceksin 14 ay sonra ötv den düşecek bugünkü koşullarla 18.500 e satacaksın. bunu konusan bunu yazan yok. sadece boş laf yapıyorlar.

ben numaramı yazdım görüşmek almak isteyen arkadaş arar zaten.
burdada isteyen istediğini yazsın
hiç sorun degil

2 airbag cd mp3 çalar sis farı klima elektrikli ayna 4 cam otomatik valla pek anlamam bunlar var

prens mickeymouse;
arkadas asıl sen ayıp ediyorsun. Birde utanmıyorsun. Orda 2 tane ilan var biri benim ilanım zaten.
Diğeride eski model accent admire modelinden. Hakkaten size söyleyecek kelime bulamıyorum. Yazık

yeltenli;
arkadasım baska araba alsan bu masrafı yapmayacakmısın. Sıfırda alsan yaptıracaksın.
şakamı yapıyorsunuz.

polemiğe girmeye hiç niyetim yok sadece kendi fikrimi yazdim niye zorunuza gidiyor anlamiyorum...hayirli satişlar

sen böyle yaparak zor satarsın çok asabi davranıyon
yazan arkadAŞLARIN BİR BİLDİĞİ VARKİ YAZIYOLAR YOKSA AMAÇ SENIN ARACI ÖLDÜRMEK DEĞİL

15.500 tl veriyom????????????? ama arabayı görmem lazım....

prens mickeymouse;
fikrinizi yazarken yazdıklarınız a dikkat edin mumkunse. Yok ayıptır, yok insanları kandırıyorsunuz gibi laflar edip. Birde yazdıklarınız dogruymuş gibi linkler verip te niye zoruma gidiyormuş diyorsunuz.
Sizin zorunuza giden nedir. Yalan yanlış link veriyorsunuz. Ayıptır diyorsunuz insanları kandırdıgımı söylüyorsunuz

yazık hakkaten yazık

Arkadaşlar siz ne kadar bağnaz nekadar cahilsiniz
hic mi araç sahibi olmadınız Allah en iyisini nasip etsin.
adam aracı hayrına mı verecek?
fiyatını beğenmiyorsan gidip ucuzunu alacaksın ha almıyorsan alacak kişi sana danışırsa gidip arabayı dünya gözünle görüp ahkam keseceksin klavye başına geçip atıp tutmak olmaz.
ayrıca arkadaşın arabası artık ötv sini doldurmuş elbette temizse piyasadan yüksek fiyat söyleyecek.kilometresi de oldukca az üstelik.
hickimse aracını ederinin altına satamaz.ötv düştükten sonra en az indirimle satar eğer herhangi bir kusur yoksa araçta.

misal normal biri 2 yıllık aracını sıfırından 5bin aşağı veriyorsa engelli ötvsiz sıfır değerinden aracına göre 2bin tl aşağı verse kafidir.
ha sıfır alırım diyorsan al alabiliyorsan aracı alırken bisürü ıvırzıvır fiyat cıkıyor.
arkadaş aracını eminim farklı alışveriş sitelerine ilan etmiştir buraya da olur da ilgilenen olursa diye bilgi mahiyetinde yazıyor
siz bağnazlık yapacak yer arıyorsanız bence hickimse bu siteye 2.el ilan vermesin hatta bu bölüm kapatılsın.
aynı arkadaşlar tüm konulara yorum yapıyor sırf gevezelik cahillik.
bilmemek ayıp değil ama ben bilmeden biliyorum geçineni ayıplarım arkadaş...

yeltenli;

arkadasım ben bu aracı her halükarda bu fiyatlara satarım. Engelli birinede normal bir vatandasıda bekletirim haziran 2011 e kadar. Böyle almak isteyen çok var merak etme. Benim amacım babam engelliydi. Bu arabada engelli birinin olsun. Yoksa ben kendimde 14 ay beklerim hiç sorun degil. Ama ben bu arabayı görmek istemiyorum. Manevi olarak beni etkiliyor.
Ama degerinin çok çok altında satacak kadarda eşşek değilim.

Ahaha... :D Ya filmsiniz... Biri diyor yaw ortada araba yok öbürü diyor doğruya aracın fotoğrafları yokmuş... :D:D

bence satıcı daha film'miş. mesajları dikkatlı oku... o zaman hak verecen.

kardeşim alirken ötv avantajinda yararlaniyorsunuz satarken piyasada ki fiyata göre satiyorsunuz sanki araçi ötv ödeyerek almiş gibi davraniyorsuz.

bu başliğa son mesajimdir artik buraya hiçbir şekilde yazmiçam.

Neyse dostlar , allah ta sızı güldürsün. Kardesım sanada ıyı satıslar. Herkeze cümleten ıyı geceler. Byee

yeltenli;

arkadasım senin zorun nedir. alıcımısın niye boş konusuyorsun sen. herkese maydonoz oluyorsun. derdin nedir senin antropoz mu oldun nedir.
git yat uyu sen ya uykun gelmiştir.

arkadas hala senin kafan almıyor degilmi.
bu aracın normal fiyatı 18.500-19.000 TL bak sitelere görürsün zaten. ben burada 16.500 yazdım. hadi pazarlıkla son 16.000 e verdim arabayı. sen piyasadan bu fiyata alabilecekmisin kesinlikle hayır. 2.500-3.000 zaten indiriyorum fiyatını.
ben normal fiyat yazmıyorumki zaten indirimli fiyat yazıyorum.
sağlam birinede satabilirim. bu fiyata adamı bekletirim ötv si dolana kadar. sonrada devrederim. bu o kadar zor degil. adam bu fiyata aldıktan sonra onuda işine gelir.
he ben yazsam buraya 19.000 TL sen o zaman istediğini söyle. haklısın o zaman.
ama su anda piyasa degerini bilmeden konusuyorsun. sonrada ben bişey diyince demogoji yapıyorsun "Sen kimsin engelli birine engelli sitesinde git uyu işine bak diyorsun." diyerek.

hem düşük fiyat yazıyorum hemde bu aracın indirim süresi 1 sene sonra doluyor 14 ay sonra istediğine satacaksın. daha ne olacaktı hakkaten şaşırıyorum.

hem almayacaksın hem okumuyorsun yazılanları. kafana göre konusuyorsun. önce fiyatına bak süresine bak bir hesap yap. sonra konus lutfen

arkadasım sen araba alıp sattıgında zaten bu söylediğin masrafları yapmayacakmısın. Yapacaksın.

Diyelim sıkıştın 2 sene sonra aracı satman lazım.
ötv muafiyet sürenin dolmasına 5 yıl kalmasımı avantajlı 14 ay kalmasımı.
Bunları anlaman için herşeyi yazmakmı gerekiyor.
Hakkaten şaşırıyorum. Bir engelli vatandaş faydalansın istiyorum ama ikidir pişman ettiniz ya.
Nedir bu
alıcı degilsen sus konusma. Alacakmısın hayır. Ne konusuyorsun saatlerdir.
Burası ilan bölümü alım-satım bölümü sitenin.
Ilanada yorum yapıldıgına ilk kez bu sitede rastlıyorum.

Işine gelen alır işine gelmeyen almaz.
Işime gelirse satar işime gelmezse satmam.

Fiyatı belli ilgilenen varsa arar zaten nedir bu allah aşkına

Ilgilenen arkadaslar lutfen aşağıdaki numaradan arasın.
Mesajlara cevap verilmeyecektir.
Saygılar

ismail keleş
0544 541 80 11 - 0 535 523 36 88

18.000-19.000 liraya cillop gibi Golf alınır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt