Arkadaşlar daha önceden ilan vermiştim. Ama bir kaç kendini bilmez yüzünden kaldırdım. Tekrar veriyorum ilanı. Sizden ricam eger almak isteyen varsa arasın. Yok araç şu kadar eder şu kadar olmalı sıfırnı alsak şu kadar diye gereksiz mesajlar yazmayalım. Gidip sıfırını alsın o arkadas o zaman. Ben aracıma bu kadar istiyorum. Uygun bulan alır. Bulmayan mumkunse yorum yapmasın.
Araç 14 ay sonra ötv den düşecek. 5 yıl beklmenize gerek yok ötv indirimi için. 2011.haziranda ötv süresi doluyor.
Aracın üstünde hiç bir tertibat yok. Sökme gibi sorunuda yok. Sökme için proje masrafıda yok. Araç şu an normal plakalı. Bize veraseten kaldı devrini yaptık.
Ufakta olsa bir kazası var. Bundan dolayı üzerinde boyada var. Ama mühim şeyler degil. Yürüyen aksamında herhangi bir sorunu yok. Rengi gece mavisi-(lacivert)
daha 27.000 km de. Istediğim fiyat 16.500 tl. Azda olsa pazarlığı elbette olur. Pazarlık sunnettir. Ama öyle 1.000-2.000 tl pazarlığı yok.
Fiyat bu almak isteyen
0544 541 80 11 den ulaşabilir.
Ismail keleş
iyi gunler
resim koyamıyorum kusura bakmayın
Araç 14 ay sonra ötv den düşecek. 5 yıl beklmenize gerek yok ötv indirimi için. 2011.haziranda ötv süresi doluyor.
Aracın üstünde hiç bir tertibat yok. Sökme gibi sorunuda yok. Sökme için proje masrafıda yok. Araç şu an normal plakalı. Bize veraseten kaldı devrini yaptık.
Ufakta olsa bir kazası var. Bundan dolayı üzerinde boyada var. Ama mühim şeyler degil. Yürüyen aksamında herhangi bir sorunu yok. Rengi gece mavisi-(lacivert)
daha 27.000 km de. Istediğim fiyat 16.500 tl. Azda olsa pazarlığı elbette olur. Pazarlık sunnettir. Ama öyle 1.000-2.000 tl pazarlığı yok.
Fiyat bu almak isteyen
0544 541 80 11 den ulaşabilir.
Ismail keleş
iyi gunler
resim koyamıyorum kusura bakmayın