Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai fiyatlarını güncelledi | Şubat 2020

TAMER

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2020 Hundai Fiyatları güncellemiş....

hiç tavsiye etmem kağıt gbi araba japon yada alman arabalarına yönelin....

GÜNEY_666

Hangi modelini kullandın da kağıt gibi diyorsun. Ben i30 kullandım gayet sağlam ve yine Hyundai tuscon aldım

hiç tavsiye etmem kağıt gbi araba japon yada alman arabalarına yönelin....

"Hiç tavsiye etmem"den sonraki yorumunuz çöptür. Tavsiye kararı sizinle ilgilidir, buna yorum yapmam...

Opel kağıt değil mi hele Toyota? :)

Artık bu tür söylemler eskide kaldı. Yeni dünya düzeninde bildiğiniz markaların asıl sahibi ana araç markaları bir elin parmaklarını geçmiyor. Ve araçların birçok parçası ortak yapılıyor.

Bu arada saç kalınlığı son güvenlik protokollerinde eşitlendi. Asıl farklılık aracın ana omurgasını oluşturan iskelette ve güvenlik donanımlarında oluyor. Buda Ncap ve IIHS (Amerika Araç Çarpışma Testleri açılımını zaten biliyorsunuzdur değil mi?) testlerinde araçların çarpma muakvemetleri ile kendini gösteriyor. (Bilmiyorsanız yayımlanan videoları izleyebilirsiniz.)

Şu dönemde kağıt gibi bir araç yok. Fiyatına göre sunduğu iyi olan markalar var.

Hyundai, Peugeot, Skoda, Seat gibi markalarda böyle markalar...

Alman olmasalarda şiddetle tavsiye ederim. İlik gibi arabalar :)

önyargıları kenara bırakın 90lı yıllarda yaşamıyoruz artık günümüzde üretilen bir çok araç yakıt ekonmisi, düşük emisyon, yolcu ve yaya güvenliği üzerine kafa yoruyor.
bu sebeble üretilen yeni model bir çok aracın kaporta kısmında ya çok ince çelik sac yada plastik kullanılıyor .. çöp araba yoktur bilinçsiz sürücü vardır .

söz konusu araç SUV yol tutuşunun mükemmel olmasını beklemeyin .. geyik testini birde İ30 dan izleyin belki fikriniz değişir .
Niloya

Niloya

Her zaman söylüyorum birşey yazmadan önce araştırarak gerçekten bilerek yazalım. Alıp, almamak size kalmış zaten o benim ilgilendiğim bir konu değil.

Bu test Türkiye'de de yapıldı ve aldığı not ile sadece 3008'in gerisinde kaldı. Şimdi paylaştığınız videoya baktığımda ilk sonuçta enterasan bir şekilde tepki vermeyen araç, 2 geliş olan 77 hızda tepki verip, yolun dıışnda çıkmadan parkuru tamamlıyor...

Bu kurumun kabiliyetinden ne kadar eminsiniz? Bu testin doğrulundan ne kadar eminsiniz? Hem Avrupa hem de Amerika güvenlik testlerinde üstün başarı gösteren araç ne oldu da bu başarısız? :)

Komik.

1.5 yıldır Tuscon sahibiyim. Çokda memnunum. Dizel tüketimim 6 litre /100 km.

Sevgiler, ;)

suv araçların geyik testinde düşük performans göstermeleri çok normal . sonuç itibari ile bu araçlar zor arazi koşullarında daha konforlu sürüş deneyimi için tasarlanmış araşlar. hyundai olsun peugeot olsun ford olsun hatta porche bir bu testlerde düşük performans sergilemiştir.
unutmayalım ki bu araçlar yüksek hız için değil zor arazi koşullarında yolcuların daha konforlu yolculuk yapmaları için tasarlanmıştır .
zaten bu teste dayanarak bir markanın kötü olduğunu söylemek çok ama çok yanlış olur . @Niloya

Son düzenleme:
StratoS

bildiklerini kendine sakla dostum o beğenmediğin toyota opel hunday dan kat kat sağlam arabalardır tecrübeye sabit..
hunday dediğin arabada kaporta diye birşey yoktur en ufak sürtmede çarpmada içine göçer opel gelip bizim arabamıza vurduğunda kapı komple içie göçtü ama opelde hiçbirşey yoktur...
ayrıca belli bir hızı geçtikten sonra altında opel olsun hunday olsun volvo olsun kaza yapıp ölme riskin hepsinde var 120 km geçtilten sonra bir arabada tehlike çanları çalar zaten..

GÜNEY_666

Siz ne kadar biliyorsunuz? Kaç araba kullandınız? Kaç yıl kullandınız?

Ben amatör yarış pilotuyum. Yalan yanlış bilgilere karşı bilgimi saklamam...

O göçtü bu göçtü saçma yorumlardır. Corolla kullandım ve bir daha Toyota'ya binmedim. 15 yıl önce Babam Corollasını ağaca sürttükten sonra böyle adi araba olmaz olsun diyerek satmıştır.

Kaporta yok, adi vb yorumlar günümüzde komik yorumlardır. Her aracın saç kalınlığı aynıdır. Birçok parçası ortak dır. Şaseleri bile artık ortak yapmaya başladılar, siz neden bahsediyorsunuz?

Günümüzde fark eden güvenlik donanımlarıdır...

Konuyu hemen saptırıp 120 km geçtikten sonra falan gibi yine saçma yorumlara değinmişsiniz, konumuz bunlar değil.

Merak ediyorum hiç Tuscon kullandınız mı mesela?

black bishop

Yine bir saçm yorum...

Benim aldığım dönemde Dizel otomatik Tucson 200.000 TL idi, tiguan ise hemen hemen aynı donanım seviyesi ve benzini motorla otomatik viteste 270.000 TL den satıyordu :) Üstelik birçok donanım farkları da vardı.

Bırakında 70.000 TL fazla para verdiğiniz benzinli ve donanım olarak bazı eksiklikleri olan Tiguanınız slolom testinde daha başarılı olsun...

Benim ama daha başka bir önerim var size: İsterseniz 500-600.000 TL bandınnda Range Rover'lar var dik eğimde merdivenlere bile çıkıyor, tavsiye ederim...

Kalite, slolom testinde başarı vb değildir. Kalite verdiğiniz paraya göre aldığınız karşılıktır. Bu yüzden gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Hyundai Tucson kaliteli bir araçtır.

Gülüm doğduğumdan beri arabasız kalmadık Hamdolsun yaş 40 Gerçekler acı söyler kusura bakma...

hundai çok kötü araba yavvvvv =)) taksici markası düzgün adama yakışmaz araba prestij dir ))))))))))))))))))

StratoS

sen ne ayaksın birader ?? hem engellisin hemde yarış pilotusun oda iyi ayakmış beee...
20 yıldır araba kullanıyorum sen kaç yıldır kullanıyon ?
senin yaptığın yorumlar da çok mantıklı değil ... sen hunday ın avukatımısın ????

Niloya

Ben size gerçeği yukarıda yazdım. Dizel otomatik 4x4 Tucson Fiyatı +70.000 TL= benzinli otomatik tiguan.

Gerçek bu. Kaçırmayın güle güle de binin. Ama bence size bir Macan yakışır. :)

fantastik

Size de prestij anlamında Q7 öneririm :)

GÜNEY_666

Bizde ayak olmaz, gerçekler olur birader...

Senin ayakları bilemem ama. Engelli yarış pilotuda olamazmış, bunu da okuduk :)

33 yaşındayım, 15'imden beri kullanırım. 21 yaşımdan beri de yarışırım. Kendi adıma 7. arabam. 18-20 yaşımda otelde bellboyluk ve otoparkçılık yaptım. Ayrıca 3 şirket aracım oldu. Kaç kez 1 haftadan fazla farklı araç kiraladığımı hatırlamam.
Babamında 3 aracını bir fiil kullandım.

Ama sizin yazdığınız kadar M.Ö yıllarda yaşlı amcaların yaptığı yorumlara benzer yorumlar görmedim.

Ben size "sen Alman/Japon araçlarının avukatı mısın?" demiyorsam, bence sizde yazdıklarınızı tekrar okuyarak yazın. (Hala siz diyorum ama size olan saygımdan değil, diğer arkadaşlara olan saygımdan.)

Bu arada malesef saf Alman'da kalmadı. BMW hala dirense de, Opel PSA'a hizmet ediyor, Mercedes Reneult ile ortak girişim motorları tüm C segment araçlara koydu. Vw'den hiç bahsetmeyeyim, Dizel yalanından beri tonlarca para verip, müşterisini kandırmaktan çekinmeyen bir almana binmek isteyenleri saygı ile selamlıyorum.

Bu arada Japon demeyin. Onlar şuan eşi benzeri görülmemiş geri çağırmalarla meşgul. M.Ö ah o almanlar denirdi. Ama şuanda tüm otomobil markalarını 5 firma elinden tutuyorken, neredeyse %65 parçalar ortak üretiliyorken, bana Alman falan demeyin.

Alman/Japon değil, el emeği üretilen yapılan araçlar dışında seri üretimdeki araçların markalarında sadece donanım ve hizmet farklılaşmıştır...

Tucson almaya karar verdim arkadaşlar. son zamanlarda ötv indirimli alan arkadaşlar hangi bayiden kaça aldı yardımcı olursa sevinirim. Önüme gelen ilk kişiden alıp da kazık yemeyelim.
Bİrde Style Plus u 237000tl ye almak mı yoksa 242000tl ye Elite modelini almak mı sizce daha avantjlı.

Kusura bakmayın da adamlar milyar dolarlık yatırım yapacak, sizde burda arabaya direk çöp diyeceksiniz, komik olmayın lütfen.
Varsa eksi yönleri onları yazın, yoksa direk çöp vs diyipte alacak insanları da yanlış yönlendirmeyin.
Herkes mercedes bmw binmiyor sonuçta.
Her firmanında kendi müşteri portfoyü var, hitap ettiği insanlar farklı, herkes ihtiyaçlarına göre araba alıyor, almalıda.
Hyundai dediğiniz marka dün kurulmadı,zaman zaman kötü modelleri olabilir, kötü motorları olabilir ama bu her firmada olan şeyler, ve her sene kendilerini geliştirerek yollarına devam ediyolar.

Şimdi pejo yeni 508 çıkarmış, yol testlerinde passat ve superb den üstün , şimdi biz passat ve superb e çöp mü dememiz lazım.
Bu klişe laflardan çıkım artık, siz tüccar, esnaf, galerici değilsiniz binicisiniz, kendinize ve ihtiyaclarınıza en uygunu seçmelisiniz.

arabayı bedava verseler kuyruk olur kapıda.kım neye gucu yetıyorsa alır kullanır.

Üst Alt