Niloya
Ben size gerçeği yukarıda yazdım. Dizel otomatik 4x4 Tucson Fiyatı +70.000 TL= benzinli otomatik tiguan.
Gerçek bu. Kaçırmayın güle güle de binin. Ama bence size bir Macan yakışır.
fantastik
Size de prestij anlamında Q7 öneririm
GÜNEY_666
Bizde ayak olmaz, gerçekler olur birader...
Senin ayakları bilemem ama. Engelli yarış pilotuda olamazmış, bunu da okuduk
33 yaşındayım, 15'imden beri kullanırım. 21 yaşımdan beri de yarışırım. Kendi adıma 7. arabam. 18-20 yaşımda otelde bellboyluk ve otoparkçılık yaptım. Ayrıca 3 şirket aracım oldu. Kaç kez 1 haftadan fazla farklı araç kiraladığımı hatırlamam.
Babamında 3 aracını bir fiil kullandım.
Ama sizin yazdığınız kadar M.Ö yıllarda yaşlı amcaların yaptığı yorumlara benzer yorumlar görmedim.
Ben size "sen Alman/Japon araçlarının avukatı mısın?" demiyorsam, bence sizde yazdıklarınızı tekrar okuyarak yazın. (Hala siz diyorum ama size olan saygımdan değil, diğer arkadaşlara olan saygımdan.)
Bu arada malesef saf Alman'da kalmadı. BMW hala dirense de, Opel PSA'a hizmet ediyor, Mercedes Reneult ile ortak girişim motorları tüm C segment araçlara koydu. Vw'den hiç bahsetmeyeyim, Dizel yalanından beri tonlarca para verip, müşterisini kandırmaktan çekinmeyen bir almana binmek isteyenleri saygı ile selamlıyorum.
Bu arada Japon demeyin. Onlar şuan eşi benzeri görülmemiş geri çağırmalarla meşgul. M.Ö ah o almanlar denirdi. Ama şuanda tüm otomobil markalarını 5 firma elinden tutuyorken, neredeyse %65 parçalar ortak üretiliyorken, bana Alman falan demeyin.
Alman/Japon değil, el emeği üretilen yapılan araçlar dışında seri üretimdeki araçların markalarında sadece donanım ve hizmet farklılaşmıştır...