Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Getz hakkında düşünceleriniz?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
h.getz hakkında ne düşünüyorsunuz.biliorum muadili araçlardan daha kalitesiz .ama ucuz bir araç ve buda önemli binokta.hani alınmaz kesinlikle tü-kaka o araç vsvs diyeniniz warmıııııııı ????

Getz yaa sende arkadaşım:) Herkesin beğenisi farklıdır bu şekilde araç hakkında bilgi sahibi olamazsınız ki..:)

ümit :) hangi araç olsa o şekil olmazmi sence düz duvara muhtemelen 100km üstünde vurmuş akordiyon olur belli üst sınıf araçlar haricinde ki araçlar :rolleyes:

jeam bu kaza evime 50 metre uzakta oldu ve hızı bilinmiyor şöför kalp krizi geçirmiş ayagı gazda kalmış ve sonuç ama araç biraz daha saglam olsa(tank gibi;)) göyle durumlarda enazından yaralı çıkma şansın var(ecelin gelmediyse:confused:)

benim bilidigim şuanda hundai yeni nesil araçlari sağlamlık bakımından sınıfının en önünde gidiyor baya bi takılı kalmiş bence rahmetlinin ayagı gazda .. avrupa çarpışma testlerinden 5 yıldız alip 1.ci olan bir markadir o kadarda hakkını yeme canım :cool:

-Müzik dinlemeyi sevenler için , süper bir ses sistemi var eklemeden geçemeyeceğim : )
-Ayrıca yakıt olayı da tüp taktırın keyfinize bakın derim km 150tl yakıyor. (Şehir içi )
-Uzun yolda bu oran 120-130 tl düşer.
-Tüplü bir getz otoban da 180 km yapmış .

Peki bagajına rigid sandalye sıgar mı? yani çapraz katlanmayan sadece lastikleri çıkıp sırtı oturulan yere kapanan..

mercedesten şaşma :) en eskisi bile sapasalam.

bence getz yerine ford fiesta(dizel) düşünsen aynı düzeylerde araba ama ford kalite ve sağlamlık açısından daha sağlam ve yakıtdada cimri cebinede hitap eden bir araba.

dostum bütçenona yetiyorsa hiç düşünme al. benim dr arkadaşlarım bile getz kullanıyor. ama rijit sandalyeyi alır mı bilmem ama sanmıyorum.

1 yıl boyunca 2006 model tecizatsız getz e bindim. yol tutuşu güzel. 3 silindir 1.5 küçük motor dizelde şehir dışı 150, şehir içi 220 yakar. araç babamın üzerineydi ama sürekli kullandım. şimdi ise ötv den yararlanmak üzere yeni bir araç alabilmek için sattım. Getz olarak 2011 model düşünüyorsanız şayet tavsiye etmem, aksine i20 i öneririm. Getz in üretimi 2011 de son ;)

yakıt tüketimi az olsun diyorsan şu an piyasade en az yakan araç yeni citroen c-4 e-hdi. 36bin civarında ötv'siz. haftasonu bir bayiye sordum, 2 ay kadar beklersiniz, talep çok fazla dediler. benzine tekrar zam geleceğini düşünürsek iyi fikir bence.

esra baltacı yani sitemlıyım sana ama ıyılıgını ısterım yınede arkadaslarımın :)benım sana tavsıyem dizel toyota yarıs..toyotadan sasma derım..paran yeterlı deılsede hyundaı getz al tüp takıolar fabrıkada ve 5 yıl garantısı devam edıo..ama i serısınde garantı kapsam dısı oluo cunku getz euro-4 motor tüpte garantı verıolar ama i serısı euro-5 motor oldugundan tüp tavsıye etmıolar..bır bayana bence fazla fazla yeter..5 yıl garantı cok gusel bırsey esra topyotada alırsan dızelını al..toyota tüp takmıo cunku toyotada 6 yıl garantı var..6 yıl boyunca bakımlarını duzenlı yaptırdıktan sonra aracın bıryerı bozulsa bıle kendılerı ucretsız yapıolar..paranız varsa toyota yoksa hyundai iyi bir terıh..honda jazz da cok gusel gıt bak begencegıne emınım;)ama tup takmıolar dızel otomatıgıde yok..bırde benım aracımıda tavsıye ederım..clıo-3 hactback.. 1.2 motor tup taktırdım trıptonık vıtes..cok hos ayrıca dızel trıptonık vıtesıde var ve otomatık vıteslerden az yakıo trıptonıkler..ayrıca ıster manuelde kullanıosun ııstersen otomatıkte..manuel kullanırkende hersey dokunmatık debrıyaj yok yanı..karar senın hayırlı olsun..

merhaba arkadaşlar bizimde hyundai gest arabamız var çok memnunuz tek sorun bagajı çok küçük......

umutcan doru söluo bıraz bagaj kucuk..b sınıfı bır arac nede olsa..ama i serısı,honda jazz,yaris,clıo hacback,bunlla b sınıfla a sınıf arasında b nin ustu a nın altı yanı oyuzden bıraz genıs..

murat01_80;

Burada bir yalnış söz konusu sevgili murat,
En Küçük arabalar : A sınıfı
Bir Üstü : B Sınıfı
Bir Üstü : C Sınıfı
Bu böyle gider F ye kadar uzuyor şimdilik.

uzaklar haklısın cok özur dılerım..işyerı youn olunca bocaladım saol duselttıgın ıcın ;D

bende yeni araba almayı düşünenlerdenim.internetten yaptığım araştırmalar ve çevremdeki insanların tavsiyesi üzerine ford fiesta almaya karar verdim.hem sağlam hem kullanımı kolay yakıt tüketimi uygun ve içi olsun bagajı olsun geniş.bi bayana ve engelliye hitap eden bir model.

fiesta düşünüyorum.çoğu kişi aynı şeyi sölüyo.yakıt tüketımı az degıl ama sanırım ?

sağlık ve can güvenliği adına almanızı tavsıye edeceğim araç kendımınde kullandıgım skoda fabia alman teknolojisi (w) vosvagen var arksında . benım tavsıyem .

Ford fiesta'nın arka koltukları rahat değil, sanırım iç hacmi düşük. Arkada oturunca biraz sarsıyor. Sadece bindiğim ve başkasından duyduğum için söylüyorum ama tabii ki önemli olan alacak kişinin arabaya bakışı ve beklentisi.

Üst Alt