Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Getz marka otomatik vıites araç almak istiyorum..?

dostum vergi muafiyetin varsa sıfır al. piyasada ikinci el fiyatlarıyla aynı yere gelir.
genelde ikinci elde arkadaşlar fiyatları abartıyorlar.

zevkler ve renkler kesınlıkle tartılısmaz ama alpay bey

türkıyeden 0 m bır alman grubu veya bütcenız ıcın yurt dısından 2.el bır alman grubu bır araca sıze uzun vadede aabacılıktan öte baya bır arabalık yapar.

bulent bey 14,250 lıraya hyundai araba varsa hemen alıcam ınternetten arastırma yaptım ve otomatık vıtes aracın fıyatı 25.000tl ye gelıyor oda bana ortalama 17.000 civarında bi para cıkıyor 17,000 lırada alacak durumum yok ben 2, el 12,000 civarında bı araba almak ıstıyorum ama 0 olursa 14,000 de alırım ama degıl malesef en az 17,500 tl sı

hayır ben satmıyorum.sana yardımcı olma nedeniyle internetden bir iki ilan bakmıştım sadece.

bunları bılıyorum yenı kampanya daha dun geldı buraya 19 . 000 ytl lık arabada hıc bırsey yok bom bos yıne guzel bıtane alsam nerden baksan 15,000 ytl yı buluyor sanırım 2. ele yonelcem yınede

İlk kez mi Hyundai marka araç alacaksınız bilemem lakin Hyundai marka binek otonun parçası oldukça ucuz.Bende mesela 98 model accent var otomatik vites, özellikle alman arabaları (vosvos ve opel mesela) ile mukayese ediyorum da yedek parçaları çok hesaplı. Servisleri de o kadar pahalı değil, hani servisler göz korkutur ya insan kazıklıyorlar diye, ben öyle bir şeye şahit olmadım.
Güle güle kullanın arabanızı.

valla alacaksan hunday era al derim çok tutuldu fiyatıda makul al sıralı tüplü getzden geniş araba fiyatıda uygun taş gibi araba

ben en son sordugumda 16500 ye 2009 model 4 kapı otomatik vitesli sıfır km getz alınabiliyor

ya arkadaş otomatik vites sol ayak engelliye muaf oldu ama piyasada otomatik arabalara bakıyorsun yok eastronik, yok triptronik yok tam otomatik valla çeşit bol ama bu meletlerin baya bir sıkıntısı oluyormuş ileriki zamanlarda bakımı falan maliyetli falan, gerçekten karar vermek zor.ben hala karar veremedim kafamdaki şu sorulara cevap bulamadan zor diyorum ee tabikide maddiyat boyutu da var bu işin.
1- şuan piyasada en uygun otomatik vites araç nedir?
2-servis ve yedek parçası en uygun otomatik vites araç nedir?
3-2. el piyasası iyi otomatik vites araç nedir? (malum 5 yıl sonra satarken sıkıntı yaşamamak için)

peugeot 307 m var, yakıt tüketimi hariç gayet memnunum ama parçaları biraz pahalı, servisine gidersen çok para alıyorlar, aynı parçayı yan sanayide nerdeyse yarı fiyatına bulabiliyorsun tek eksiği peugeot amblemi... çok şükür fazla problem çıkarmadı bugüne kadar, nerdeyse iki yıldır kullanıyorum,

alpay 35 ... sen düşündügün aracı al en iyisi şu durumda dediyin gibi hundayi. fazla masrafa boşuna girme derim

Üst Alt