9 adet Hyundaı sıfır km alıp sattım halen hyundaı kullanıyorum
öncelikle 90 lı modeller ile şimdikileri kıyaslamayınız...o zamanki teknolojilerle kafanızı karıştırmayın.Ki zaten o zamanlarda bile,donaım motor olarak piyasa ortalamasının üzerinde idi...
birincisi hyundaiyi sadece kullananlara sorun,çünkü her kafadan bir ses çıkar ve meyve veren ağaç taşlanır,karalama yapılır...
son kullandığım araç Accent blue prime full modeli 1.6 crdi 128 hp (sınıfında en güçlü motor hatta bu motor d sınıfı araçlarda bile yok)
bu güce rağmen aracın yakıt tüketimi uzun yolda 4.5 litredir
benim açımdan önemli olan bir yönüde yüke dayanıklı olmasıdır,bu araca ben 900 kg yük atıyorum ve dik rampada 6.vites 130 km hız ile hiç zorlanmadan çıkabiliyorum.
konfor bana göre çok çok iyi derecede olup,bagajı yeterli büyüklüktedir.
servis ağı türkiyede en fazla olan 2. markadır.yedek parça bol ve ucuzdur.ayrıca çok dayanıklıdır kolay kolay arıza çıkarmaz.
motoru eskitemezsin,sorun vermez kesinlikle,hayatta hararet yaptıramazsın
ön takım 120,000 kmden önce tık demez arıza çıkartmaz
donanım olarak sınıfına göre çok iyi düzeydedir.
5 yıl garantilidir.ve servis hizmetleri müşteri memnuniyeti süperdir.
bakımları 15,000 kmde yapılır ve 300 tl civarında tutar
ikinci eli çok iyidir piyasada nerdeyse birinci sıradadır.
Accent blue 2011 de çıkmıştır 3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir kronik problemi olmamıştır.
sonuçta benim şu anki kullandığım araç 110,000 km de olup bakım haricinde servise girmemiştir.
diğer hyundaılerimde aynı şekildeydi.
şiddetle tavsiye ederim dediğim gibi sağın solun lafına bakmadan içiniz rahat şekilde alın kullanın,çok memnun kalacaksınız.
Volkswagen kullanan ve her ay servise aracın sorunları yüzünden giden bir arkadaşıma zorla Accent blue aldırmıştım 2 yıldır sorunsuz kullanıyor ve her seferinde dua ettiğini ve çok memnun olduğunu söylüyor.
_____________________________________________________________________________________________________________
kardeş şimdi okudum öncelikle kötü bir araç alıp şoförlüğünü ilerlet bence,şimdi sıfır araç alçaksın vurursan falan yazık olur yani...
en az 1yıl şöyle şahin gibi ucuz bir araçla deneyim yap bence...
birde bakma istersen şu sitede biraz dolaş derim
www.hyundaiclubtr.com