Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i10 mu i20 mi?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Hyundai i10 1.0 otm , 1.2 otm yada i20 1.4 CVVT Jump otm

bence i20
en azından daha geniş ve motoru daha güçlü

i.20 kullanıyorum.memnunum. en azından daha geniş, daha iyi. i.10 ile şehir dışında sorun yaşayabilirsin.

ikiside deli gibi yakıt harcıyor

ben i20 aldım ama daha teslim etmediler bagajı için i20 aldım.. i10 da vardı bagajı küçüktü sadece onun için i20 tercih ettim

yakıta takılma LPG taktırrız.. İ20 1.4 sense aldım ben jumpy alma sense al

dostum i10 yani ''Ayten'' seni taşımaz, taşıyamaz... i 20 de dar gelir...

bence ikiside değil daha doğrusu hyundai önermem para durumunu bilmem yazmamışsın ama başka markalara yönelmeni tavsiye ederim.

İsmayil; Abi ben İ20 için kapora verdim 9-10 güne gelicek bi sorun olmazsa.. Benim Ventus'u kendim koyabileceğim genişlikte kapısı, bagajı da denedik sadece t.sandalyenin kasası sığdı arka bagaja, tekerler açıkta kaldı onları da arka koltuklara koymak zorunda kalıyorum..

arkadaşlar maalesef başka bir markaya yönelme şansım yok.. bütçe olarak da i30'a çıkamıyorum
i10 1.0 style 25500-26000 gibi bir rakama, 1.2 elite ise 27500 gibi bi rakama geliyor sanırım..
i20 jump ise şu ara kampanya var i10 1.2 ile neredeyse anı fiyata hatta az daha aşağı geliyor..
bagajı ikisinde de cok dert etmiyorum cunku ikisinde de arka koltuklar ister tek tek iste ikisi de komple yatıyor..

çoluk çocuk yoksa dediğin gibi yatırırsın arka koltukları.. i20 sense 30 bin tlye aldım.. donanımı gayet yeterli..

opel corsa nasıldır , en son 31.000 tl dediler ,belki sene sonu indirimi olur diye bekliyorum.

arkadaşlar bende sıfır arac bakıyorum i20 OTOMOTİK DİZEL ama tam net ne olur kafamda bır turlu olusturamadım szce nekdr maliyeti olur tahmınniz yardımcı olursanız yada otomotık dızel daha uygun onerıleriniz tertıbatsız olucak şimdiden tesekkür ederim

i20 OTOMOTİK DİZEL versiyonu yok
benzinli otomatik var

küçük arabalarda dizel otomatik sanırım wolsvagende var

otomatik dizel B sınıfı araçlar

Peugeot 208 1.4 e-HDi

Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI AT

Seat Ibiza 1.6 TDI DSG

Citroen C3 1.4 e-HDi

Renault Clio 1.5 DCi EDC

Toyota Yaris 1.4 D-4D MultiMode

Tılafsınlı kardeşim fiyat anahtar teslim mi? tertibat proje vs dahil fiyat mıdır?
benim i10 düşünmemin bir sebebi hani kasa yeni değişti, 5 sene güncel kalır diye..
i10 1.0 düşünmemin bir sebebide yıllarca buyuk motorlu araçlar kullandım.. hatta bunun jantları bile 14 jant lastik alması bile daha kolay :)

senden rica etsem birde benim için senin bayiden fiyat alır mısın? i10 1.0 - i10 1.2 ve i20 jump için otm vites olmalı tertibat olacak...

İyi akşamlar herkese ,

Sizlerden araba satışı hakkında bilgi almak istiyordum. Bana bilgi veriR misiniz? Araba satın almak için ne gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

İlginiz için peşinen teşekkür ederim .
hilal

Özgür bey, fiyat anahtar teslim fiyattır. Tertibat proje için bugün fiyat aldım 750 tl tertibat-proje, 165 tl muayene.. tam ne kadar olur bilmiyorum bir de noter tasdik edilmesi gerek belgelerin parası var.. ben LPG de taktırcam 1000 tl de onun halledicem ATİKER marka... i10 alma derim i20 sense alabilirsen daha kullanışlı olur o da olmazsa i20 jumy alırsan daha rahat edersin i10 a göre geniş araba.. kasa değişir, i20 nin bu kasasına 4-5 yıl değişmez dediler 3-4 aya yeni i20 kasa geliyor... yarın bayiiden fiyat alırım i10 ve i20 için ama ben K.maraştan aldım arabayı..i10 hangi donanımı istiyorsun?

hilaldastan;

kendin mi kullanacaksın arabayı başkası mı?

Hilal hanım önce H sınıfı ehliyet ve sonra devlet hastanesinden engelinize göre otv + tertibatlı araç için rapor alıp gidip istediğiniz markadan aracınızı alıyorsunuz diye biliyorum..
birde sanırım mtv için vergi dairesine dilekçe veriliyor..

Özgür bey günaydın... Fiyat aldım K.maraş Hyundaı Bayiiden

İ10 1.2 Elite Otom. 28.000 TL
İ20 Jumpy Otom. 29.000 TL.. Eğer peşin alırsanız 1.000 TL daha indirim var İ20'de.. 28.000 TL ye verebileceklerini söyledi.. Uyarsa DM atabilirsiniz..

Herkese merhaba.

Sağ ayak polio sekeli alt ekstremite 5 cm kısa ve ince. ÖTV Muafiyetli araç almaya karar verdik.

Yaşadığımız süreci buradan anlatmak istiyorum.

Öncelikle aracı seçip almaya karar verdik. Ertesi gün Galeriye işlerin yürümesi için verilen vekalet ve Engelli Raporunuzun Noter onaylı 2 adet suretini teslim ettik. Galeri bize aparat konusunda 800 TL fiyat verdi. Biz de kendimizin bu işi halledeceğini söyleyerek galeriden ayrıldık.

Aparat konusunda projeci ve aparatçıyla pazarlık yaptım ve anlaştım. Aracı alarak önce aparat taktırdım. Sonra aracı projeciye götürdüm ve projeyi çizdirdim.
Proje için gerekli evraklar şunlar ; Ehliyet Aslı ve Fotokopisi - Engelli Sağlık Raporu Aslı ve Fotokopisi, Aracın Teknik Belgesinin Aslı - Araç satış faturasının aslı. Bunları projeciye elden teslim ettim. Önemli detay Eğer raporunuzda özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi yok ise H sınıfı ehliyette gaz-fren sola otom. vites ibaresi geçerli oluyor. Bu arada aparat malzeme ve montaj bedeli olarak Faturanın da aslı gerekiyor.

Proje çizildi, Aparat takıldı. Projeler hazır. Şimdi bütün bu dosyalar projeci tarafından TSE onayına sunuluyor. Onaydan sonra aynı evraklar ile araç TÜVTÜRK de muayeneden geçiyor. Oradan da Vergi Dairesine yine aynı evraklar ile ÖTV'den muafiyet yazısı alınıyor. En son aşama Trafik Tescil Belgesi ve Plakalar. ve işlemler bitiyor. Size de hayırlısı ile aracı kullanmak düşüyor. Bu işler kaç gün alıyor derseniz şöyle söyleyeyim Ben 3 günde bu işleri hallettim. Sağlıklı günler dileğiyle.

Bu arada araç Opel Astra 1,4 HB Sport Active Select. 42,500 TL + Masraflar.

kurumlar arası dolaşan dosya tek bi dosya mı yoksa noter onaylı süretleri mi? İsmail bey

Bunların hepsi tek bir dosya halinde. Aynı dosya içinde 1 Asıl 3 Fotokopi Tk. evrak var. Bunların 1'i TSE'ye, 2. Vergi Dairesine ÖTV işlemleri için 3. ise Trafik Tescile veriliyor.

bana usta projenin noter onaylı kopyalarını maliye emniyet ve tüve vermem için gerekli olduğunu söyledi bunlarda 400 tl noter ücreti çıkar tahminen dedi

Zaten 3 takım proje ve 3 takım aparatın takıldığına dair imzalı belgenin orijinal olması yeterli. Bunlara noter onayına gerek yok. Sen satıcı ile görüş onlar bu işi organize ederler.

Üst Alt