Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i10 yurt içinden mi dışından mı alınır?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1 ay içinde hundai i10 ootomaatik alcam. türkiye denmi alayım almanyaa dan mı getireyim ?? hangisi ucuz olur ??? türkiye de yaklaşık 18 bin yurt dışı araç satan yani yabancı site link i verirseniz sevinirim

SAYGILAR...

3 yaşından büyük araç getiremediğin için türkiyeden alman daha mantıklı,yurtdışında 2009 model otomatik vitesli olanlar 8 000 eurodan başlıyor.Yani Türkiyeden alacağın sıfır araçla aynı fiyata geliyor,birde getirme masrafları felan derken fiyat yükseliyor.Aşağıda verdiğim linkten yurtdışındaki siteye bakabilirsin.
AutoScout24 Europas Automarkt für Gebrauchtwagen und Neuwagen

ithal araba..acil bilgi

slm şimdi hundai germany sitesine girdim. humdai i10 euro 12000 ytl dio. acaba ordaki yazıda euro mu geçerli ytl mi ??? bide almanya da bizim engelli raporu geçerlimi yani indirim var mı ??? herkes yurt dışından getiriyo da... almanya da halam var onlar yardım eder...

almanya dan 2. el hundai i10 buldum 2010 model 6000 euro dio kdv dahil benim avantajım ne kdv ödemicemmi

özürlü adına ithal izni alınabilirse,yurtdışından oranın piyasa değeriyle arabayı alırsınız,ülkeye sokarken gümrük vergisi ödemezsiniz.10 sene satmamak şartıyla tabi. 10 seneden önce satarsanız ödemediğiniz gümrük vergisini ödersiniz,bu zaman içinde ithal izin belgeli birine satarsanız sorun olmaz.10 senenin sonunda istediğiniz kişiye gümrük vergisi sorun olmadan satabilirsiniz.

almanya siz özürlüsünüz diye hiçbir indirim yapmaz. ithaldeki tek avantaj türk gümrüğünün alacağı vergiyi almamasıdır.

hundai

almanya dan 2. el hundai i10 buldum 2010 model 6000 euro dio kdv dahil benim avantajım ne kdv ödemicemmi

tşk...

almnyadan gemiyle getirirmiyim.bide getirmenin tahmini fiyat ı nedir ??

nakliye şekli ve fiyatı hakkında,tahmini birşey söyleyecek dahi bilgim yok.

Arkadaşım yurt dışından getireceğin aracı 10 yıl satamazsın, 2 el ama buradan alır isen istediğin zaman satabilirsin yurt dışından araba getirmek bence hüsran ile sonuçlanır..
Örnek vereyim 1 sene sonra nakit e sıkıştın İthal arabanı satamazsın satsan bile gümrük vergilerini ödemek zorundasın,Ama buradan alınmış 2 el bir arabayı tadilatını söktürerek hemen satabilirsin...

hem de hundai..hiç uğraşma buradan al kafan rahat eder

Bende arkadaşlara katılıyorum, yurt dışından Kia Sorento getirtecektim fakat baktım presedür çok daha sonra Honda Civic aldım 2. el, şartı şurtu yok ve istediğim zaman satabilirim.

Yurt dışından getireceginiz araba yurt içindekinden daha ucuza gelir size. Vergi indiriminden faydalanabilirsiniz. Tek sorun şu; Yurt dışından alınan arabayı 10 yıldan önce satamıyorsunuz. Yurt içinden alırsanız 5 yıl sonra satabiliyorsunuz. Ama sunu söylim size Türkiyeden alacagınız araba vergi indirimi ile beraber örnegin 50.000 tl ise aynı arabayı yurt dışından getirirseniz 35.000 civarında mal olur size.

atildertli;
lütfen alakasız yerlere alakasız konular açmayınız.
forum konuları; başlıklarınızı ilgili yerlere açabilmeniz için oluşturulmuştur.

Bu araca dair açtığınız 4-5 değişik başlık bu tek başlık altında toplandı...

2. el ithal araç

en az kaç model ithal edebilirim yurt dışından.. en az 2009 2008 2007 2006 model mi getittirebilirim ???

Arkadaş;
Israr ile neden yurt dışı diyorsun hala anlamadım sana burada gerekli bilgiyi veriyoruz. Yurt dışından 2009-2010 ve 2011 model araçları ithal edebilirsin...

sitedeki uyanıklara dikkat

bir üye var almanyadan araç getiriyormuş.ona hundai i 10 nekadar dedim bana 10000 euro dedi. burda da alsak 20000 tl ye mal oluyo hatta 19500 tl ye.dikkat kanmayın...

admin lütfen yayınla

Üst Alt