Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i20 troy 51 - 75 HP almak istiyoruz.

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hyundai i20 troy 51 - 75 HP nasıl bir araba fiyatı 26.500 2011 almamızı istermisiniz bilgisi olanlar yardımcı olurmusnuz abim alcak normal şekildeengelli arabası falan deil..

Hhundaı i 20 1400 motor benzınlı kullandım bır ay ve nefret ettım harcadıgı yakıttan! Yanı araba gercekten kullanması rahat oyuncak araba gıbı cok rahattı ama yakıt konusunda aynı seylerı dıyemem. sehır ıcı 10-12 lt den asagı ınmedı! Yanı bana bedava verseler almam o arabayı.Bılgılenmenızı ıstedım benım kullandıgım arac 1400 benzınlı 100 bg idi...Sızınkı 75 bg oldugu ıcın atak olmayacaktır ve daha fazla basmak zorunda kalacaksınız ve sonuc yakıt husranlıgı dıye dusunuyorum.Yınede tercıh sızın artık...

çok saol kardeşim almaktan vazgeçtik,çok hantal bi araba tabiri caizse benim bindigim araba odun gibi asvaltta giderken sanki dersin at arabasında gidiyorsun ses yalıtımı sıfır ilk anladıgım eksigi o çıktı araştırmalarımıza görede yanılmamışım herkes ses yalıtımı sıfır die berbat diyor..

Rica ederim. Hayırlısı neyse o olsun...

Üst Alt