2015 İ30 dizel dct otm. style desing pack
Arkadaşlar aracı bu yil altıncı ayda aldım dizel otomatik, şu an araç 2000 km ler civarında aracı uzak bir şehirden aldım aldığım günün ertesi günü 900 kilometre yakın bir yol yaptım uzun yolda 21 kuruş gibi bir rakamı ulaştım çok aşırı basmadım çok da yavaş gitmedim hız sabitleyici ile ortalama 110 kilometrelerde geldim... şu an şehir içinde kullanıyorum ortalama 30- 35 kuruş arası yakıyor biraz çok gibi şu an bu değerler otomatik 7 ileri dsg ile kıyaslandığında sonuçta bu da 7 ileri bir vites ancak araç henüz rodaja girmedigini düşünüyorum.... bunun haricinde aracın donanım ve performansı ile ilgili şunları söyleyebilirim ben bu aracı almadan önce aylarca araç araştırdım ve cok da otomatik arac kullandim....en son octavia dizel 7 ileri dsg karar vermiştim ta ki bu aracında 7 ileri nin çıktığını öğrenince kadar kesinlikle bu araç parasını hakediyor hatta parasından fazlasını hak ediyor diyebilirim bir defa standart sunulan donanımlar çok dolu tavan full cam açılır içinde güvenlik ve donanım anlamında aklınıza gelebilecek her şey var belki eksik olarak led gündüz sürüş farları yok sadece sis far kısmında let var bu da bence çok önemsiz... araç ağır bir araç kesinlikle güven veriyor şükürler olsun şu an itibariyle memnunuz sorusu olan arkadaş varsa cevaplayabilirim naçizane