Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i30 1.6 CRDi STYLE DCT (dizel) 2015'i nasıl bilirsiniz?

sinerji

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Hyundai i30 dct şanzıman-dizel kullanan var mı? Fiyat ve doluluk olarak araç hoşuma gitti ama yakıt tüketimi ve ikinci el satışı konusunda tereddütlerim var.Bu aracı kullanan arkadaşlar var mıdır? Memnun mudur?

Teşekkürler,

adana da arkadaş cuma günü 81000 tl olanını 52500 tl aldı daha teslim etmediler çok beğenmiş opel astrası vardı 2012 sattı bunu aldı

Güzel fiyata almış benim hesabıma göre 81000TL ötv çıkınca 55.500 TL oluyor.Hayırlı olsun. Kullanmaya başlayınca bilgi alıp paylaşırsanız memnun olurum.

Otomobil forumlarından araştırın bence yakıtı, kronik sorunu var mı, servis nasıl.. gerçek kullanıcı yorumları okuyun.. yoksa ara güzel yakışıklı alınmaz değil..

Otomobil sitelerini de takip ediyorum.Dct şanzıman geleli 2 ay olmuş yakıtı hakkında net tüketim bilgisi yok. Belki burda kullanan vardır. Araç görüntü ve donanım olarak çok güzel.

araç dizel olmasına rağmen oldukça sessiz cam tavan ayrı bir hava vermiş anahtarsız çalıştırma gibi bir sürü özelliği var yakıt konusu 1 haftalık araçta belli olmaz dizellerde yakıt 10000 km den sonra düşer çünkü daha önce 2 tane sıfır dizel aldım yakıt ve sessizlik konusunda tecrübelerim var hb tarzı için güzel ama ben sedancıyım tercihimi focus veya corolla için kullanırdım

Ben i30 dct benzinli kullanıyorumnisan 27 teslim aldım 44 bin -.. Fabrika verisini tututruyorum yakıt konusunda gaziantep trafiginden 7 8 litre tüketimi var. Dizellerin tüketimide aynı şuan formlardan takip ediyorum.
Bana kalırsa alın 2 yıl sonra bu araca güç yetmez. Oynı donanıma sahip golf 20 bin focus 10 bin fazla bu araçdan.
Sakın kimse sağlamlık sorunsuz gibi laflar etmesin. Amleme para vermek sadece. Birde denen dizel alıyorsun 6 bin lira ben dizel alsam aynı donanım modele fazla ppara verecektik 5 yıl sonra bu aracı değiştirecem hesapladım 3 bin tlsi bile çıkmadı yakıtta. Az yol yaptığım için. 20 bin km yapmıyosan yılda hiç bulaşma dizele. Arabanın içinden inerken çalıp çalışmadıgını anlaman imkansız ekrana bakmazsan oderece sessiz bir motor. Neden dizel alıp motor gürültüsü dinler insan uzun yol yapmıyorsa.

Bir de mahalle baskısı oldu bu tüketim olayı.
Millet hemen "ne yakıyor" diye soruyo.
Ulan güvenliğini sor, donanımını sor, teknolojisini sor. Sanane yakıtından, hayrına 50 liralık benzin mi koyucan sanki...
Not

mustafa-toprak hayırlı olsun araba gerçekten çok güzel. İyi fiyata almışsınız.Siz aldığınızda liste fiyatı neydi aracın.

65350 liste fiyatı vardı 64 binden aşa vermiyoruz derdiler ama 63 bine verirlerdi. ben pazarlık konusunda hata ettim 43 bin e alırdım. şerefsiz satıcı.

İ30'un yıllık bakım ücreti ne kadar arkadaşlar?

2015 İ30 dizel dct otm. style desing pack

Arkadaşlar aracı bu yil altıncı ayda aldım dizel otomatik, şu an araç 2000 km ler civarında aracı uzak bir şehirden aldım aldığım günün ertesi günü 900 kilometre yakın bir yol yaptım uzun yolda 21 kuruş gibi bir rakamı ulaştım çok aşırı basmadım çok da yavaş gitmedim hız sabitleyici ile ortalama 110 kilometrelerde geldim... şu an şehir içinde kullanıyorum ortalama 30- 35 kuruş arası yakıyor biraz çok gibi şu an bu değerler otomatik 7 ileri dsg ile kıyaslandığında sonuçta bu da 7 ileri bir vites ancak araç henüz rodaja girmedigini düşünüyorum.... bunun haricinde aracın donanım ve performansı ile ilgili şunları söyleyebilirim ben bu aracı almadan önce aylarca araç araştırdım ve cok da otomatik arac kullandim....en son octavia dizel 7 ileri dsg karar vermiştim ta ki bu aracında 7 ileri nin çıktığını öğrenince kadar kesinlikle bu araç parasını hakediyor hatta parasından fazlasını hak ediyor diyebilirim bir defa standart sunulan donanımlar çok dolu tavan full cam açılır içinde güvenlik ve donanım anlamında aklınıza gelebilecek her şey var belki eksik olarak led gündüz sürüş farları yok sadece sis far kısmında let var bu da bence çok önemsiz... araç ağır bir araç kesinlikle güven veriyor şükürler olsun şu an itibariyle memnunuz sorusu olan arkadaş varsa cevaplayabilirim naçizane

Üst Alt