Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i30'um var. Hiç memnun değilim! Ne yapabilirim?

ts61

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
Tertibatlı Hyundai i30 um var 2.5 yıldır memnun değilim. Serviste sorunları bulamıyor. Mahkemeye vereceğim ama yeni araç verebilirler mi bana. Yada para mı? Sonuçta2.5 yıl daha var 5 yılı doldurmama.

5 yıl dolmadan satamazsın satarsan ÖTV yi ödemek zorunda kalırsın ÖTV ödeyıp satarsan 5 yıl dolmadan tekrardan 0 araç alamazsın diye biliyorum..

Geç kalmadan mahkemeye baş vur derim elinde servis giriş belgeleri vardır onlarla beraber mahkemeye ver

Diyelim mahkemeyi kazandım para iadesi yada yeni arabada ötv sıkıntı çıkar mı

Tam olarak yaşadığınız sorun(lar) nedir? Soruna ilişkin hangi yetkili serviste ne tür işlemler yaptırdınız?

Hayır çıkmaz mahkeme hepsini halleder size yine ötv siz arac verirler mahkemeyi kazandığınız durumda

Araba gaz yemiyor. Motor sanki 100000 kmde ki gibi ses çıkartıyor. Araba 39000de. Sanroof aldığım ilk gunden beri ses yapıyor. Şimdi mahkemeye verdik kazandık diyelim yeni araba verseler diyelim 2.5 yıl sonra satabilir miyim yoksa yeniden 5 yıl mı bekleyeceğim. Hyundai dan çok soğudum.

Hayır çıkmaz mahkeme hepsini halleder size yine ötv siz arac verirler mahkemeyi kazandığınız durumda

Peki 5 yıl mı geçerli olur tekrar yoksa 2.5 yıl mı

ts61

Arkadasım paranı alırsan illa Hyundai alıcan ıye bır sart yok . Gıder baska marka alırsın ve 5yıl süre ile satamazsın.

ts61

Farklı servislere gittinizmi ? Mahkeme oyle cabuk sonuçlanmaz, araçtırma yapılır aracı farklı servislere gönderilir, bilir kişi raporu istenir, araçta kusur bulunursa, aracın değişimi yapılır, para iadesi yapılmaz, sıkıntılı bir süreçtir.

Üst Alt