Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai ix35 1.6 GDI 4x2 Style Plus Suv dizel otomatik araç hakkında fikirleriniz..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Hyundai ix35 1.6 GDI 4x2 Style Plus SUV DİZEL OTOMATİK TAVSİYELERİNİZ,

çok pahalı
90000 tl demişlerdi 3 ay önce
o kadar para verdikten sonra daha kaliteli araç alabilirsin

o paraya hundai mi alınır çöpe atmak gibi bişey aynı parayı veririm ötvsiz o araç 60a gelir gider 60 2.5 quqai alırım ötvsini ödeyip

araç ötv indirimi ile 43 milyara geliyor nissanın 1.6 dizel otomatiği yokki nissan daha iyi ama suv araç olarak sadece 1.6 otomatik dizel bu gözüküyor

hakan doğru söylüyorsunda ben olsam o arabaya o parayı vermem hakikaten piayasada 1.6 otm dizel adam gibi bir araba yok ford zaten 1.6 dizellerine otm koymuyor.

evet bana 2000 motorlu i35 fiatını sölemişler
nissan çıkaracakmış galiba yakında
ayrıca honda da otomatik dizel çıkaracakmış yakında

bizim için pek seçenek yok otomatik dizel araçlar sınırlı

Xi35 için bayiye gittim.
baktım güzel,iyi,yerden yüksek içi ferah bagaj tatminkar önkonsol göz alıcı..derken satışdan bir personel geldi aracı öve öve biteremiyor..
bende aracı begendiğimi ve özürlü indirimi ile aracı alabilecegimi söyledi.
buna karşılık kendisininde özürlü oldugunu bu işleri bildiğini hatda kendisine 2 hafta sıfır bir araç aldıgından bahsetdi.
ben araçdan memnun olup olmadıgını sordum.aldıgım cevap aynen şöyle volkswagen kötü olurmu memnunum tabi... :)
bayiden çıktım....

Bilgiyi nerden aldınız bilmiyorum ama yazdığınız araç;

- Dizel değil, benzinli (1.6 GDI 16 Subap DOHC Çok noktadan enjeksiyonlu)
- 1.6 GDI motor seçeneğinde otomatik şanzımanda mevcut değil

Yani ix35 1.6 GDI dizel otomatik bir araç yok, benzinli düz vites bir araç var...

:)

Evet bu araç benzinli , oto. dizeller 2.0 motorda başlıyo suv sınıfında .. kia soul var sadece 1.6 dizel oto. .. nissanda,hyundai de , vw de yok 1.6 dizel oto. olan suv.. bende araştırırken bakmıştım çok hoşuma gitti ix35 ,5008 veya 3008 e bak ..

arabalar.gen.tr sitesinde otomatik dizel 1.6 ama bugün bayiye gittim böyle modelde araç yokmuş

merhabalar.
subaru bu tür bir arazi aracı üretti yakın zamanda türkiyede olur ama dizel deyl.

Üst Alt