Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Starex H100 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

SeZeR_58

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
merhabalar

2011 model hyundai starex h100 almayı dusunuyorum. akülü arabayla rahat girip çıkacagım rampalı otomatik vites ve özel koltuk olur mu olursa fiyatı ne olur ındımle ne kadara gelebilir birde araç hakkındakı dusuncelerınızı almak ıstıyorum

kly qelsin

ticari bir araç olduğu için % 10 ötv indiriminiz olur.ayrıca starex lerin çok yaktığını söylüyorlar.

hımm teşekkürler yorum için onun dısında kullanıslı bı araç mı motor bakımından vs.

merhaba
ben hyundai starex den memnun kalmadım. akülü ile yan kapıdan giremiyorsunuz. arkadan girişe rampa yaptırdık ama yine rahat edemedim. kafam tavana vuruyordu. ford transit journey önden çekişli aldık iki yıl önce çok memnunum. arkadan çekiçli ucuz oluyor ama tavan yüksekliği düşük oluyor. kafa tavana değiyor. önden çekişli olunca tavan yüksek oluyor. kafa tavana değmiyor. yandan rampa ile rahat giriliyor. ben çok memnunum.

bildiğim kadarıyla otomatiğ yok. motorundan çok sıkıntı çekip satan ve kurtuldum diyen bir arkadaşım var :)

starex evet kimse memnun değil mersedes vito veya wolkswagen düşünün bence mazot 3500-3600tl illaki fazla yakacak benim vito var şehiriçi 300-400tl arası yakıyor

rente car dan bildigim fazla yakıyor artı motor sorunlu

önerileriniz ve yorumlarınız çok teşekkür ederim peki 25-30 bin civarı 2011 model 0 km yandan rampa ile girip akülü arabamla rahat sığabılecegım otomatik vites bir araç var mı

Üst Alt