Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İ.E.T.T'nin engelliler için yapılan sitesi çalışmıyor.

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
3n

Maalesef site çalışmıyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelliileri hiç düşünmüyor mu, metrobüs duraklarında ki üst geçitlerde ki asansörler ya çalışmıyor ya da içleri yok.
Duyarlı olmaları lazım yürüyebilen insanlar için bile İstanbul'da ulaşım eziyetken bizler hepten korkuyoruz, daha geçen hafta Avcılar'da yolda kaldım ne üst geçitten geçebildim ne de asansöre binebildim çünkü rampada yok asansörde... Gerçektente bir yerden bir yere gitmek zulüm geliyor üstüne de engelliler için yapılan site açılmıyor : (

Metrobüsler deki hesap çarşıya uymadı.
Sıfır kaldırıma yanaşmıyor otobüsler.
Bi kere orta kapıdan bineyim dedim. Binerken birden kapı kapandı gazladı.
Geri çekilmesem beni kapıya sıkıştırıp sürükleyecekti. Muhtemelen ölürdüm.

Sakın orta kapılardan binmeye kalkmayın. Bu şöförlere öğretmiyorlar. Adam akıl edemiyor heralde bu toplumda engellisi var. Yaşlısı var. Ağır hareket edeni var...

Evet o asansörler sonradan yapıldı. Çoğu yerdede yokmuş zaten.

Aslında ben olsam o prejenin baştan aşşağı sorumlusunu savcılığa çağırıp hesabını sorardım.

Anayasanın eşitlik ilkesini ihlalden. Toplumun % 8-10-12 yaşlıları % ? ini mağdur etmekten.
Kamu hizmetlerinden mağrum bırakmaktan yargılardım!

Site düzelmiş şu an çalışıyor ama sağlıklı çalıştığından emin değilim, arattığım hatta 4'ü özel 8 otobüs gösteriyor hal bu ki hepsinin engellilere uygun otobüs olması imkansız.

Üst Alt