Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB bir haftalık florya gezisi düzenliyormuş..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar istanbul büyükşehir beledyesi engelliler için bir haftalık florya gezi düzenliyormuş bilgisi olan varmı.?
ne zaman oacak,herhangi bir şart aranıyormu.?

onu biliyorum.burdan özelikle soruyorum arkadasların haberı varsa.bilgi paylaşalım diye....

Florya nın neyini gezdiricekler ?
Bende onu merak ettim asıl. Engelliler kamp yeri var, ama orası adı üstünde kamp yeri gezilecek bi şey yok.
Bir link falan varmı ?

Gardaşım bende de bu sene başvurdum.İsem aracılığıyla kayıt oldum.Kura yapılıyormuş kuranın sonucunu bekliyorum muhetemelen gelecek ay giderim diye düşünüyorum.Daha fazla bilgi almak için en yakın İSEM'e başvuruda bulunabilirsin.Ama bu sene ki kayıtlar bitti diye biliyorum....

Gardaşım senin ve yanında götüreceğin kişilerin kimlik fotokopileri yeterli oluyor.Orada zaten form dolduracaksınız.
Ama detaylı bilgi için size en yakın İSEM birimine uğrayın yada 153' ü arayabilirsiniz.
Bu arada katılmak isteyenler en kısa zamanda başvurmaları gerekmektedir.Kayıtlar çabucak doluyormuş.
Bilgilerinize.:)

Yüzme imkanı var mı floryada ki tesis te skolyozum var yüzme verildi ondan soruyorum. İsem mi yoksa İsöm mü başvurulacak yer ?
Aşağıda ki adres mi :

• [FONT=Verdana]ENGELLİLER MÜDÜRLÜĞÜ[/FONT]
[FONT=Verdana]Adres: Karabaş Mektebi Sok. No: 24 Tophane Beyoğlu- İstanbul
Telefon (santral) : (0212) 449 96 00 Faks: (0212) 252 11 04 [/FONT]

Yüzme yok bu kamp olayı ayrı sadece 1 haftalık prefabrik evlerde yemek , içmek , gezmek ,eğlenmek dışında bir aktivite yok.
İstanbul Özürlüler Merkeziydi yeni çıkarılan kanuna göre özürlü kelimesi kaldırıldı yerine İSEM (istanbul engelliler merkezi) oldu.
Gönderdiğiniz adreste idi merkez ama şimdi yeşilköy / bakırköy'e taşındı hala o numaralar geçerli mi bilmiyorum.Yanlış yönlendirmiyim sizi.:)

merhaba

ibb cagri merkesini aradim ilce engelli merkezine aktardi.
istanbul gopda oturuyorum onların aradım kayıtlar dolmus gop icin . 18 agustos ve 25 agustosmus olanlarin gunleri.kayit olun bir sonraki icin sansinizi deneyin dediler..

bilgilerinize...

Zaten haziran ayında kampın açlışı yapılıyo Hazirandan önce gitmek istediğiniz tarihleri belirtip ,daha sonra kuranın çıkmasını bekliyorsunuz.Ama engelli merkezine gitmek istediğinizi biraz daha ısrarlayarak bildirirseniz bazen gidemeyenler işi olanlar falan çıkıyor onun yerine sizi gönderme şansınız olabilirmiş.İsem bir birimde arkadaşım var ondan öğrendim.:)

Üst Alt