Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB online kırtasiye kitap yardımı nasıl alınıyor?

ferdaist

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
İbb eğitim paralarisini almak için nasıl online başvuru yapılıyor hani bu edirnekapiya gidiyoduk ya yardim kirtasiye kitap parasını almak için bilen varsa nasıl online başvurduğunu nasıl yapıldığını anlatabilir mı pandemi döneminde olduğu için paralar bankaya yatırılcakmış

Merhaba arkadaşlar, konuya hiç cevap gelmemiş ama bende ilk gün İnternet üzerinden başvuru yaptım ama hala bir sonuç yok! Yaklaşık 10 gün önce raporunuz eksik diye Sms geldi, burada rapor diye bahsettiği
( özel eğitim ve değerlendirme kurulu raporu) mu yoksa normal Engelli raporumu?

bende ılk gunden basvuru yaptım 2 sefer donus yaptılar birinci donuslerınde engelli bilgi raporunda eksıklık var dıye ıkıncı donuslerındede engelli raporu yukledıgınız yerde tam okunmuyo diye yukleme yapıoz guncelıoz ama yok oyalama taktıgı yapıyorlar halen yatırmadılar onceden gıdıp ne guzel sorunsuz alıyorduk..yapcakları tek sey var daga onceden aldık zaten tcno ıle baksalar otomatık cıkcak zaten sorun olsa gecen zamandan alalmazdık zate benım dusuncem adam secıyorlar ben buna ınandım niye dersenız degısen baskandan sonra yaptıgım hıcbır yardım basvurum kabul gormedı 10 sene aldıgım market yardım kartıı bıle kestıler evde 4 kısıyız gelır bıle yok engellı aylıgından baska oda esım ve ben 567 ben 567 esım alıyor 2 evde okutan cocuk var ev kıra 950 lıra kıra zate fatura gıda masrafları nolcak acaba yanı demeem aamına gore muamele

içiniz rahat olsun adamına göre muamele değil aynı şekilde yeğeniminde kartı iptal edildi yani bunu akp li chp li diye düşünmeyin lütfen seçimde geldiği gibi gider denedik olmadı

Ben bunu siyasi olarak demedim ki ben basıma gelen olaylar olarak soyledım ksrdesım dogrudur herkes kendine olarak haklıdır ama ben oturduğum aynı binada market yardımı alan var evde 5 kısı calısıyor market yardımı alıyor bu nası olur hayrıyetten komsu dil bizzat kendi akrabalarım olarak alan var hemde her seyler var ev araba dukanları bunlar alıpta benım hıcbır gelir yokken neye gorre kestiler bunu demek istedim benım gelırım aylık olarak 1200 TL hıcbır gelırım yok esım ve ben 567 esım ben de 567 TL engelli maasım var baska da yok kıra 950 veriyorum bunu demek istedim

İnanır mısınız pandemi olarak verilen bin TL bile verilmedi herkes 2 veya 1 kez aldı

haklısınız zaten neye göre kime göre veriliyor bende anlamış değilim adaletsizlik her yerde kendini gösteriyor araştırılmıyor o zaman ihtiyacı var mı yok mu diye ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah ne oluyorsa garibana oluyor

Bende bunu demek ıstemıstım saol kardesim Allah herkesin yardımcısı olsun. Yasaklar gerı gelme basladı zate aysonu kıt kanat getırıoz.

25 yılda 25 milyar borçla devir edilen belediyeyi 1.5 senede 15 milyar borca sokanlardan bir şey beklemeyin arkadaşlar. İhtiyacınız varsa yine devlete Sosyal hizmetlere başvurun.

Gördüğünüz bir haksızlık var ise ibb beyaz masaya şikayet etmenizi tavsiye ederim. Unutmayalım, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!!

Olay, şu parti bu parti olayı değil, teftiş eden kişiler sorunlu insanlar ise veya onları tanıyor vs ise onların onayı çıkarılmış olabilir. Mutlaka şikayet edin. Ben, ibb ye benim yaşadığım konu hakkında şikayet de bulundum. Cevap bekliyorum..

Bazılarının hesabına yatırılmış burayı takıp edenler olarak hesabına yatan var mı

Bana hala yatmadı 4. Kez Red geldi ama açıklama yok maalesef!!

Başvuru sitesinde, Eğitim desteğimiz için başvurularımız sona erdi. Yazıyor! Geçen senelere göre En az % 50 ye bu yardımı vermediler diye tahmin ediyorum!

Paralar yattı

Basvuru yapanlar verdikleri hesap numaralarını baksınlar hesaplara gecti

Tati_serhat

Bana gelen giden yok!

Siz hangi raporu eklediniz sisteme?

Ayrıca iban bilgisi için bankadan ibanın size ait olduğuna dair belge aldınız mı?

Bnada gelen giden olmadı basvurıken vermıs oldugum IBAN hesabına yatırıldı rehabıtılasyon merkezinde egıtım gören engelli cocuklara senede 1 kez verilen kşrtasıye yardımı benım bahsetıgım İstanbul buyksehır belediyesinin Edirne kapıya basvuru her sene 1 kez verdıgı 300 TL egitim yardımı bu sene pandemı yüzünden online basvurularını kabul etiler sen oku kampanyası oda basvurular en son Kasım ayının 8 son gundu basvuranların hesabına yatırıldı paralar verilen hesaplara bakanlar gorur kabul edilenkere yatırıldı engeli raporu veya ramdan alınan raporla basvurmustuk bnde her ikiside vardı. Umarım acıklayıcı olmustur

Bankadan belge almama gerek yok zate hesap benım adıma cuzdan hesap nosu zaten bankadan iban cıkarılırken veriliyor cuzdan gıbı hem bankamatik kartı hemde cuzdan gıbı veriliyor ben zıraat bankasından yenı cıkarmıstım basvuru yapmak ıcın bna hem atm kartı hemde cuzdan olarak verildi.

Bana baglı oldugum rehabıtılasyon merkezi basvurumu yapmıstı ben yapmadım gerekli bilgilerimi vermiştim onlar bna basvuru yaptı basvurum onaylanmış 24 de hesabıma yatırıldı ben dil basvurusu kabul edilen herkes aldı sadece ben dil

Açıklama için teşekkür ederim.

Çok kişiye verilmedi diye biliyorum. Bende her sene alırdım bende alamadım!

Üst Alt