Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB Sosyal Yardım Kartı hakkında bilgisi olan var mı?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul da Yaşayıp ibb den sosyal yardım kartı alışveriş kartı yani Kullanan Var mı? Süreç nasıl işliyor bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim

İbb sosyal yardım kartı

İstanbul büyük şehir (ibb) Kadın koordinasyon merkezinin yoksul ailelere vermiş olduğu sosyal Yardım kart (alışveriş kartı) Kullanan Varmı.süreç nasıl işliyor

ben kullanıyorum basvuru yapıyorsun 8 ay beklıyosun ben 9 ay bekledım eve gelıyorlar fakırlık kagıdı ıstıyorlar nekadar gelırın var ne kadar gıderın var elekturık su v.s gıdıyorlar 2 hafta sonra telefona onaylandı veya onaylanmadı mesajı gelıyor.... Onaylanırsa kartı 3 gun ıcınde evıne getırıyorlar her ayın 1 ınde 75 100 150 yatıyor benım 100 her ayın 1 de tınk dıye yatıyor

8ve 9 ay mı çok çok uzun değil mi

bızım komsu 1 yıldır beklıyor sıra cok dıyorlar bılemıyorum .....durum bu yanı 153 beyaz masayı ara ordan bılgı alırsın ...sadece sabır yanı

Anlıyorum peki limit en az fazla 150 tl mi

ben oyle bılıyorum ilk kart alışında 200 verıyorlar sonrası sabıt genellıkle 75 verıyorlar

Merhaba bizede uzun görüşmeler sonucunda eve getirip kapıdan eşime verip gitmişler. Nerelerde kullanılıyor limiti nedir şifresi varmıdır varsa nereden öğreneceğiz hiçbirşey dememişler...

Bu devirde aylık 200 tl yardım çok komik Allah ihtiyacı olanlara daha fazlasını versin sene olmuş 2022 yardıma bak ...

Üst Alt