Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İbrahim Tatlıses beni emekli etti!

sevkat122

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
yıl 2001, ibrahim tatlıses'e "bebegim" şiirini yazdım.
2002 de gönül akbulut bekir can düşlü balıgın kırmızı solungaçlarına baglı sıra sıra dizilmiş metal toplar içirdi. bebegim şarkısı çıktı. bir hafta sonra metal toplar kalbimden geçerken aortu patlatıp beynime geldi. aort patlayınca kalp kanadı. bir gecede şizofreni oldum. cin boyutu açıldı. magnetik elektrikle vücudum cayır cayır yandı doktorlar kovdu kalbime bakmadı tüp merserize aş büyük karıştıran lüleburgaz.
şefim nejat arap beynindekileri açıga çıkaracagız dedi. 8 ay işe gittim geldim ölü gibi.
işten atılar git kimi mahkemeye verirsen ver dedi nejat arap.sonra çalışamadım 4 yıl sonra malul emekli oldum
beynimdekileri açıga çıkartmak devam ediyor.çok acılar çekiyorum.cep telefonu mesajları.kötü sözler işitince cin boyutu açılıyor.
kime ne ettim bu kadar ibrahim tatlıses böyle bir insan.ssaygılar.ekmegimi aldı saglıgımı aldı.aklımı aldı.bedavaya parasız.

Geçmiş olsun Mücahit arkadaşım. Mesajınız tam anlaşılamıyor, ama şizofreni rahatsızlığı ile yorgun düşmemek kolay değil. Canınızı sıkmamaya çalışın. Olan olmuş, bundan sonrasını Allah'a havale edin gitsin. Sabır.

Ve ilaçlarınızı da sakın aksatmayın...

anladığım kadarıyla İBRAHİM TATLISES arkadaşın emeğini sahiplenmiş uğradığı haksızlık nedeniyle hastalanmış herşeyini kaybetmiş...
geçmiş olsun mücahit bey

Üst Alt