Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İbs ve mesane nöromüsküler disfonksiyonu ile hangi oranda rapor alabilirim?

Hiranur.elif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Omurgamda vertabra kırığı vardı bu yüzden platin takıldı 2017de
Mesane nuromaskuler diskfonsyon bozukluğu var en son ürolojiye 2021de gitmişim
Ve irtable bağırsak sendromu var bu hastalıklarla %40 alabilir miyim ekpss'ye girebilmek adına

Hiranur.elif
Mesane nöromusküler disfonksiyon,vertabra kırığı sonrası oluştu sanırım,doğru mu?

Şimdi bunların şikayetlerinize göre sınıflandırılması gerekir,tablo 1 tablo 2..3 gibi.puanlar ona göre değişir.

Muayeneye girmeden ezbere konuşmak doğru olmaz,

İdrar tutabiliyormusunuz,kaçak varmı vs?Mesane, ultrason, vertabra mr ile tekrar değerlendirilmeli.

Görüş almak istersen heyete gir derim,hem kontrollerin yapılmış olur, hemde şansını denemiş olursun.

OğuzHan112

Merhaba evet mesane sorunu ve ibs vertabra kırığından sonra oluştu mesanenin kesin bir tedavisi olmadığını biliyorum idrar tutamama problemi yaşıyorum tam boşaltamama vs ibs için de diyet önerildi bu iki hastalık yüzünden sosyal hayatimi çok etkiliyor üniversitesi mezunuyum bu seneki ekpssden yaralanmak adına heyete girmeyi düşünüyordum İnşaallah

Üst Alt