Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ICD kalp pili olanlara yüzde kaç oranında rapor veriliyor?

reis3542

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ICD takılıp rapor alan varmı yüzde kaç veriyorlar

Sakatlık oranı cetveline göre ICD kalp pili olanlara verilen oranlar:

c) aritmi nedeniyle İCD implante edilmiştir:% 30
2-Kişinin aritmisini düzeltmek amacıyla ablasyon veya cerrahi işlem veya İCD implantasyonu uygulanmıştır, fakat semptomları devam etmektedir (fonksiyonel kapasite 3):% 50

slm bir ay kadar önce ıcd kalp pili takıldı ve ayrıca bir sağlık raporu verdiler mesleğini yapamaz gibi tam olmasada ona yakın şimdi özürlü sağlık raporu için başvurdum ve eylül 17 ye randevu verildi benim sorum şu bende çok eskiden kalma vücudumda ve omuzumun kolla birleştiği eklem yerlerinde bacaklarımda kafamda yanık var eylüldeki heyete onuda sunmak istiyorum bu yanıkları bir yere göstermeden direk heyettemi söyliyeyim yoksa daha önce bir doktora başvurup nasıl bir rapor istemem gerekiyor salı gününe genel cerraha randevu aldım ama karşısına çıkınca ne diyeceğim ve ne gibi bir isteğim olacak bilmiyorum yardımcı olup beni bilgilendiririrseniz çok sevinirim saygılarımla

Yarın genel cerraha bahsedin yanıklarınızdan mutlaka, yanıklardan da oran alınabiliyor. Ne sıkıntınız varsa anlatın. İnşallah insan evladı bir hekime denk gelirsiniz de konuşturur sizi. Sonucu alınca buraya yazar mısınız?

genel cerrah pilastik cerraha gitmem gerektiğini söyledi ayın 17 sine randevu verdi

Yanıklarınızdan dolayı oran alırsanız buraya yazar mısınız?

Üst Alt