Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ICD takan var mi? Bilgi verir misiniz?

pilli_bebek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.uzun zamandir non iskemik dilate kardiyomiyopati hastasiyim.holter sonuclarimda vt tespit edildi ve icd takilmasina karar verildi.ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorum agri falan olur mu? takilirken ne oluyor? takildiktan sonra sıkıntı yasayan var mi yoksa hayatınız rahat mi geçiyor? bide ankarada nerede taktirabilirim?

Merhaba, pilli_bebek bende 6 yıldır var. Hastalığının şiddetine bağlı ama sana tavsiyem takılacak olan cihazın markasını çok iyi araştır. Çünkü benim ICD'ım tam 3 kez değişti. Takılan ıcd'ler de hep sorun çıktı boş yere şokladı beni baya zorluklar yaşadım. Bunun sebebi de benim zamanında araştırma yapmalıydım herşeyi sormalıydım diye kendime kızdım. Takılması falan öyle zor bir işlem değil ortalama 1 saat sürüyor. Pile göre daha büyük özellikle kadınlarda daha büyük duruyor. Ama kötü durmuyor hatta avantaj bile olabilir:) Benim doktorum İstanbulda bende burada yaşıyorum. Ancak abimdede ıcd var ve Ankarada yaşarken abim baya hastalandı bir çok hastane dolaştık ama hiç bir çözüm bulamadılar. Daha sonra kendi doktorumuzla iletişime geçtik ve Ankarada bu işte uzman bir arkadaşını önerdi ona gittik. Gayet başarılı bir ameliyat yaptı sağolsun. Ama özel hastanede çalışıyor bu doktor. Karşılayabilirim derseniz adını falan veririm size.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ttggccee. Özel msj atmaya çalıştım sana ama gidip gitmediginden emin değilim. Onerebilecegin bir pil markası var mı kaliteli bir marka olsun yeter ki. bide hangi doktora gitmişti abin özelden yazabilir misin bana? Ben de o yanlis soklama olayından korkuyorum.yablis soklamalar kalbe zarar veriyor mu peki? O an ne yapmak gerekir? Ben bu konuda tamamen tecrübesiz durumdayım şu an.operasyin sırasında ağrı falan oluyor mu ya da takıldıktan sonra herhangi bir ağrı hissi var mı? Çok korkuyorum ben :( nette araştırdım Kablolar cikabiliomus enfeksiyon olabilirmiş ben hatayda yasiyorum herhangi acil bir durum olursa naparm bilmiorum :(

Merhaba arkadaşlar; Öncelikle herkese geçmiş olsun.Ben ve 16 yaşındaki kızımda hipertrofik Kardiyomiyopati hastasıyız.Benim hafif olmasına rağmen kızımın çok kalınlaştığı için doktor riskli değerlendirerek icd takılması gerektiğini söyledi.Çok üzüldük ama inşallah iyi olur.

Kızım korkuyor ve onun yaşında bu durumda olan var mı çok merak ediyoruz.Allah herkese şifa versin.Acaba takıldıktan sonra durumu nasıl olur.Burada birbirimize destek olmamız iyi olur.Emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun.Özellikle Tuğçe hanım sizinle telefonda görüşmeyi çok isterim mümkünse.Hayat herşeye rağnen devam ediyor.Güçlü olalım inşallah.

Üst Alt