Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçimde büyük bir sıkıntı vardı...[O An]

fethi51

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sene 1992 eylül ayıydı çalıştıgım iş yerine sabah saat 07 de gitmiştim amirimin emriyle elektirik direk üretim haneye görevlendirildim o günden sonra orada çalışacaktım o gün içimde büyük bir sıkıntı vardı direk üretim hanesi adeta üzerime geliyodu ve geldide vinçin kaldırdığı 3 adet direk kopmuş bana doğru geliyo ben ise birşey yapamıyodum gözümü açtığımda kayseri tıp fakültesindeyim tabi 3 gün tam 90 gün hastane hayatından sonra bir takım uvuzlarımı kaybetmiştim sağ ayağımı vesağ elimin 3 parmağımıkaybetmiş bir halde hastaneden taburcu olmuştum o gün bugün hayatın meşakketleriyle uğraşıyorum tüm arkadaşlara allah böyle bir kaza vermemesi temenlilerimle sizlerle paylaşmak istedim saygı ve sevgilerle

Geçmiş olsun üzüldüm...Allah sabır versin sana :(

geçmiş olsun işyerinde buna karşı emniyet kuralları yokmuydu böyle kaza bana ihmallik hissi uyandırdı

Bir ihmal ve kararn bir hayat daha.

Bu memleketimize has bir uygulamadır.

Çağırısın iş yerinde fethi gibi bir elemanı şimdiye kadar hiç bilmediği bilmem ne bölümünde çalışacaksın artık denir.
Hemen işe gönderilirler sonuç ise maalsef ortada.

Be ey sorumsuz sorumlu bu insana bir kaç günlük eğitim verseniz çalışacağı yeri tanıtsanızda bu tür olaylara meydan vermeseniz olmazmı?

Olaydan sonra meydana gelen Hukuki ve sosyal durum hakkında da bilgi verirsen iyi olur fethi
Selamlar.

herkese duygularından dolayı sonsuz teşekkürler allah kimseye böyle acılar yaşatmasın gerekli hukiki hakları mahkeme kanalıyla aldım ama hiç birşey eski fethiyi gerigetirmedi

hayatın bize neler getireceğini bilmiyoruz.ama ne getirirse devamlı şükretmek zorundayız daha kötüsü olmadığı için.iyiki daha kötüsü olmadı ve iyi ki bizimlesin.kendini üzme hayatla savaşmak zorundayız unutma.

Geçmiş olsun kardeş. Talihsiz bir kaza geçirmişsin. Allah sabırlar versin..

geçmiş olsun diyebileceğim, hala iyileşme sürecinde olan bir rahatsızlığınız varmı bilemiyorum. varsa da Allahtan acil şifalar diliyorum size.

çok çok üzücü. başkalarının hataları, ihmalkarlığı yüzünden başımıza bunların gelmesi ne yazık.

vicdanen rahat olmamalarını diliyorum. :(

GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN,İNSANOĞLUNUN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL

tüm degerli dostlarıma bu nazik davranışlarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunar herkese sağlıklı günler temenni ederim

geçmiş olsun

ALLAH sabır versin geçmiş olsun selamlar

Geçmiş olsun insanlar önceden bazı şeyleri hissediyor ama bilemiyoruz işte başımıza neler gelecek.Benimde bütün kötü bişiy olacağı zaman içime doğuyor içimde bi sıkıntım oluyor çok kötü bi duygu oluyor buda bunada şükür "ALLAH" beterinden korusun şifalar diliyorum.

çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha beterinden korusun napalım hayat bir sınav umudumuzu yitirmemek gerekir :( :( :(

Geçmiş olsun Kardeşim, Hayatın insanlara ne zaman ne getireceğini veya götüreceğini bilemiyoruz.

Inancımızı kaybetmeden, yarınlara daha sıkı sarılmalıyız.
Geçmiş olsun kardeşim

herkese çok teşekürler değerli arkadaşlarım

Geçmış olsun arkadaş ömrümüzü geçırdığımız
şu fanı dünyada önümüze çıkan engelleri kazasız
atlatırsak ne mutlu bize Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok ama çok geçmiş olsun...

Hayatın,insana ne getireceği belli olmuyor ne yazık ki...

Böyle üzücü olayların olmaması dileğiyle..........

Geçmiş olsun allah sabrını versin inşallah

çok geçmiş olsun allah sabır versin hayat hersey ragmen güzel

Üst Alt