Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçimde sürekli bir yara var ve kederli bir şekildeyim

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
İçimde bir yara var ve bu beni sürekli rahatsız ediyor. Sürekli acı çekiyorum ve dünyadan sürekli olarak elimi eteğimi çekiyorum. Sürekli keder halindeyim. Hep yanlızlık hep yanlızlık. Ne aradığımı bilmiyorum ve üstüne üstlük ne arayacağımıda bilemiyorum. Hayatta ve dünyada durmakta zorlanıyorum. Hayatın devamını kaçırıyorum yarınları göremiyorum hiç. Önceden lise yıllarında pür dikkat dinlerdim ve adapte olurdum. Askerlik beni çok yıprattı ve psikolojikman değiştirdi. Askerlik çağlarına kadar azda olsa normal bir insandım. Zamanla psikolojik değişime uğradım. Şöyle ifade edeyim ki önceden köpek gibi saldırırdım şimdi ise sanki bir kuzuyum. Hiç kendimi insanlara karşı savunmuyorum, niyeyse. Karşımdaki bebek dahi olsa sesimi çıkartamıyor ve susuyor cevap vermiyorum. Hep susuyorum. Arkadaşım yok denecek kadar az, yok gibi. Ne olacak bilmiyorum sonum.

Biz burda hepimiz arkadaşız aydın

ayDÜNYAvazo

Arkerlikte sana ne yaptıklar ki,bu kadar zor duruma düştün
Birde Darbe öncesimi askerlik yaptın malum Fatöcü askerlerin sayısı oldukça fazlaydı Erlere yapılan muameleyi az çok işittik

İnsanlara karşı susmak öz güven eksikiği ,eziklik falan her ne ise bunu ben de yaşadım sen susarsan üstüne gelirler saf iyi niyetli falan oldun diye sana bir yerlerden yardım da gelmez o yüzden susma söyle lafını yoksa hasta olursun .Arkadaşım yok diye de üzülme zaten alem g.t olmuş kim kiminle dost ki herkes üstünlük kurma sidik yarıştırma peşinde ben erkeğim en iyi dostlarım bayanlar oldu hep beğendiğin bir bayanla öpüşmek mi yoksa nefret ettiğin bir adama iki tokat atmak mı daha zevkli senin için dersen ikinciyi seçerim yaşadığım için biliyorum ikisini de :)

@ayDÜNYAvazo

aç<karna sigara içiyor musun bende alemime gidemedim üzülüp duruyorum miğde ağrısı var

Ufukalp
Ne yapayım olmuyor bir türlü arkadaş edinemiyorum. Toplumdan uzaklaşmışım iyice. Gezmiyorum etmiyorum. İnsan içine çıkamıyorum belkide çıkmıyorum. (Düğüne nişana hiçbiyere gitmem, bu böyle adeta sabitlenmiş). Doğru dürüst arkadaşım yok. Yani hiç yok elde yok.

sokrates
Belkide susmayı seçtim bilmiyorum. Sosyallik sanki bana ters geliyor. Ve hep gezegenleri ve galaksiyi merak ediyorum. Orta 2 de iken okul gezisine birtek ben gitmemiştim. Ayrılmayı seviyorum belkide.

HastaAdam
Askerlik bir sebep unsuru oldu. Yoksa direkt askerlikle alakalı değildi. Ben o yöne meyilliydim o da gerçekleşti. O zaman işte hastalığı keşfettim. Ne oldu Kendimi hastalığın tam ortasında buldum.

@ayDÜNYAvazo

aç<karna sigara içiyor musun bende alemime gidemedim üzülüp duruyorum miğde ağrısı var

Sigaram yok. Sadece bu dünyanın tadı yok damağımda. Biliyorum herşey yalan. Bu dünyaya dair İnancım yok olmuş ne yapacam. dünyaya. Hep öbür dünyayı istiyorum, üzülmeye kalp kırmaya neyn değmez bu dünya. Kullandığım ilaçlardan dolayı çoğu şeyi unutuyorum.

ayDÜNYAvazo gezegenleri galaksiyi kainatı merak etmek güzel bir şey ben de merak eder ve belgesel izlerim arada gerçi artık pek izlemiyorum evrenin ucuna yolculuk diye bir belgesel var tavsiye ederim harika bir belgesel .Susmayı tercih ettiysen az insan olması daha iyi hayatında nerede çokluk orada ...:confused:

sokrates
Bi zamanlar
1-İçimde şeytan var sanıyordum.
2-Kendimi bebek gibi günahsız gibi hisler vardı içimde.
3-Kendimi deli olarak görüyordum.

Sürekli geçiş dönemleri oldu böyle ancak aklıma gelenler böylece. Yukarıdaki yazdıklarım şuan geçmiş ve durulmuş durumda. Tekrar canlanırmı ALLAH bilir. Neden böyle dönemler olurki?

Lifetimeda ancient aliens var onu kacirma her aksam 22.30 da.:rolleyes:

değerli aydünyavazo bu tip durumlarda ilham gelmesini bekliceksin bana öyle oldu birden açıldım inşallah sana da olur

ilk mesajın için dedim

Üst Alt