Adım Halil 23 yaşındayım..3 kardeşiz (2 kız,1 erkek) en büyükleri ve tek erkek benim..Annem çok ama çooookk sabırlı bir insan, anacımda her türlü hastalık var,ama o yinede hiç takmıyor bizim için yaşıyor..Babam delikanlı adam gibi adam,yufka yürekli iyi niyetinden hep kaybetti (Tabi bu diğer insanlara göre.Bana göre kazanan babamdı ) Babam esnaftı,2 sene önce dükkanı kapatmak zorunda kaldı..En küçük kardeşimi bu sene üniversiteye gönderdik..Ben 2 seneden beri başka iş yerinde çalışıyordum, şubat ayında kulağımda basınç problemi yaşamaya başladım.Ne yaptıysam olmadı,doktor doktor gezdim..Burunda kemik eğriliği varmış,ameliyat oldum nafile..Şimdi kulak kireçlenmesi dediler işitme kaybım vardı,dahada arttı..Bunlar faso fisoda gece uyuyamıyorum kulağım çınlıyor. Bu durum dayanılmaz bi hal alıyor bazen,patlayacak gibi oluyorum..Her neyse anam onca çileye katlanıp önüme yemeğimi getiriyorda,ulen adam olmaktan acizz yaratık sen bi çinlamayla başedemiyorsun,korkak!!!! çok zayıfım arkadaşlar hemde çookk...Bunu bile bile güçlü olamamak direnememek..Yanlış anlaşılmasın beterin beteri vardır,bu anlattıklarıma gülüp geçebilirsiniz..Saygı duyarım..Sadece içimi döküyorum o kadar