Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinde bulunduğum kısır döngüden kurtulamıyorum!?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Herkese selam arkadaşlar uzun zamandır forum girmiyodum size danışmak istedim.
Şimdi düşünün herşey normal giderken kendinizi seviyosunuz hayatı seviyosunuz planlarınız var ve paranoya hastalığına yakalanıyosunuz madde var ama bağımlılık derecesinde değil. Daha sonra acaba gerçek mi paranoyamıyım derken birkaç yıl akıp gidiyor ama eski haliniz gibi değilsiniz tabi bi eziklik var ama genede gidiyo bu gemi. Daha sonra herşeyin cinlerden olduğunu düşünüyosunuz belirli kanıtlar var elinizde %99 diyosunuz ama %100 diyemiyosunuz tabi. Sana diyolar ki Tanrının niyeti kötü dünya bir boya ve sınavlar çok zor. Çünkü mutluluk haz vs bunlar insana beyine özgü birşey ve tanrı bunlara sahip değil. Yani tek 1 insan bile sonsuza kadar cennete gitmiycek aksine doğduğuna pişman olucak diyolar. Yanlış anlamayın bunlar benim için geçerli açıkçası sizinde cin olduğunuzu düşünüyorum :) yani dünyada tek ben insanım geri kalan herkes cin. Tabi başka alemlerde başka insanlar vardır benim gibi hapı yutmuş.
Eğer bu yaşadıklarım gerçekse ben naparım. Gerçek değilse dünyada kimsenin yaşamadığı kafayı yaşıyorum şuan yanma korkusu çok başka birşey. Hemde namaz kıl ibadet et farketmez genede ihtimal var diyolar ihtimali yetiyo zaten. Tek tesellim bugün dünyadayım ama yarın için korkuyorum. Ama yanma korkusunun yanında herşeyin bir oyun çıkma ihtimalindende bahsediyolar. Yani ben şuan aslında başka bir alemdeyim ve rüyadayım uyanınca oyun biticek ve sadece aldığım hazzın bedelini ödiycem. BU bile benim için mükemmel birşey gerekirse 2-3 katını öderim sıkıntı yokta yanma korkusu başka birşey.

Ve bu kısır döngüyü kıramamamın 2 sebebi var 1i halisinasyon gibiydi kafam güzeldi adam beni tehdit etti ama çok halisinasyon gördüm gerçek %99. Birde 1gün bir yakınıma sen cin misin doğruyu söyle dedim lamba yanıp söndü. tesadüf olamıycak kadar kötü maalesef. Ölene kadar öğrenemiycem bunların gerçeklğini.. Ölüm çok kolay. Ama sonrası korkutucu. Ya gerçekten bütün kainatı kötülük yönetiyorsa ? kim ne diyebilir ? kim ne yapabilir ? 1 saniyesine dayanamıycağım yerde nasıl kalırım. Korkuyorum :(

Ne güzel yorum yazdın valla içim açıldı :D gerçekten mantıklı ve beklemediğim tarzda bir yorum geldi teşekkür ederim.
Aslında herşeyin ikiyüzü var. Dışarda masmavi bulutlar var gençliğimin baharındayım maddi manevi bir sorunum yok. İstediğim zaman sigarayı bile bırakabiliyorum şuan içmiyorum mesela. Dışarı çıkıyorum sanki herkes insan. Selamlaşıyorum konuşuyorum. Sonra hayallere dalıyorum bi kız var bi işe girip onu ikna edeyim diyorum bikaç gün böyle geçiyor. Sonra bi anda zınk beynime bi vuruyo düşünceler. O tehdit cümleleleri '' tanrı aç sende herşeye aç olucaksın evlenemezsin güzel yemek yiyemezsin herşeyde tasarruf sağlıycaksın. Yanacaksın oğlum yanacaksııııın'' O an hayallerimde yıkılıyo çünkü bu psikolojide sağlıklı bi yuva hayali zor.
Yaa düşünsene hiçbirşey yok ve O var. nasıl var. kafayı yiyorum abi. inş güzel biter bu film yoruldum gerçekten..

ben de bi kisir döngü içindeyim...ama geçcek buna inanıyorum.. iyi olcam...😌

Bende bazen kendimi casper gibi hissediyorum. eee hayalet üzülür mü, kırılır mı? dimi ama... süzül şöyle göklerde nerede güzellik,nerede iyilik oraya doğru inişe geç. evrenin içindeki o boşluğu tek dolduramayan insan olsa gerek ''ne yerde, ne gökte''misali insan kendini anlayamıyor ve anlamsızca başkalarının anlamasını bekliyor. beklentiler arasındaki iniş çıkışlar seni yılların ötesine atıyor. işte hayatın anlamsızlığı orada başlıyor.;)

Bi ara ciddi ciddi ateisttim evrime bilime inanırdım. Sonra bu cinler başıma çıkınca çok düşünme fırsatım oldu. Ve artık dünyaya baktığımda herşeyin kendiliğinden olamıycağını görüyorum lanet olsun. Dini kitapların Allah kelamı ama troll olduğunu düşünüyorum. 8 varmış benim gibiler için. Dünya ve ceza. cezanın ne olduğu belli değil ama küçük birşeyde çıkabilir dağda çıkabilir. Nefret ediyorum var olmaktan. Bi yaratıcının bana istediğini yapabilcek olmasından nefret ediyorum. Yinede umudum var birazda olsa.. Belkide kafayı yedim bilmiyorum ama yemedim gibi geliyo belki değişir ne diyim.

Uyuşturucu madde kullanımı 1 kez dahi olsa beynin organik yapısını bozar. Eğer ki genetik olarak bir mental rahatsızlığa müsait bir yapınız varsa çok yüksek olasılıkta ortaya çıkar ve farkına varamayabilirsiniz. Lütfen madde kullanımına son verin.
Eğer ki dini konularda sorunuz varsa alo fetva hattını arayıp istediğinizi sorabilirsiniz.
Dini konularda merakımı gidereyim diyorsanız İrfan ve İhsan Vakfı'nın youtube sayfasını öneririm. Sandığın gibi bir dini kanal değil. Fatih Çıtlak bey'in konuşmaları yer alıyor. https://www.youtube.com/channel/UCAQbcK4tV1GDgfpceJRpICg/videos

Tıbbı bir müdahaleye ihtiyacınız var gibi 112 yi arayın derim.

Son düzenleme:
Evet cinlerden dini bilgi almalıyım kesin ikna olurum.
112ye ihtiyacım yok demir gibiyim dışarı çıksam emanetle önüme kimse çıkamaz harika rap şarkı yapabilirim memlekette isim yapabilirim hazır cezai ehliyetimde yok.. ama boş. cinlere saykoluk yapmaya ne gerek var dimi. hayatımı yaşadığımda ceza alıyomuşum ya. sırf meraktan mortingen olucam zaten. az kaldı...

Sizi çok iyi anlıyorum kabul etmiyorsunuz şimdi herkez gibi. Ama ihtiyacın olan tek şey 5mg olanzapin gibi duruyor. Lütfen bir uzmana görün.

Teşekkür ederim çok ilaç kullandım miligramı yüksek. 0 etki. Şunuda söyliyim. Burdaki herkesin derdi dünya dimi. Bende bunlardan biri olabilirdim çok normal insan bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışır her zaman böyledir. Ama benim dünya umrumda değil. ben 100 sene acılar içinde kıvransam umrumda değil. Sonra nolucak ?
Önümde kapı var ve arkasını göremiyorum belki zamanını beklemeliyim o kapının ama bekliycek gücüm kalmadı güzel birşey varsada küçük olsun önemli değil.

Evet çünkü ahirete dair bilincin olmadığı için çıkmazdasın. Şu kanaldan günlük yaşama dair mesnevi konuşmalarını dinleyebilirsin. Ben dini kanalları pek sevmem ama Fatih Çıtlak bey'in videolarını çok sevrim, hiç sosyal medya kullanmam ama her hafta youtube canlı yayınını kaçırmam. boş buldukça dinlemeni tavsiye ederim. Birşey kaybetmezsin en azından fikir edinirsin.
https://www.youtube.com/channel/UCAQbcK4tV1GDgfpceJRpICg/videos

Kesinlikle beyninizdeki salgı düzeylerinin optimal dengeye getirilmesi gerek yoksa bu şekilde sağlıklı bir yaşam sürmeniz mümkün degil manevi alemde birşeyler görüyor olsanız bile yasadiklarinizin çoğunluğu beyin kimyanizin bozulmasindan kaynaklıdır. Allah bağışlayan ve esirgeyendir kulunu yalnız bırakmaz yeter ki biz rabbimize 1 adim atabilelim. Bizi topraktan yaratıp içimize kendi nurundan üfleyen ve karsiliginda sadece kendi irademizle ona secde etmemiz gereken bir düzen toprak bile rabbimizle değerli bizi yoktan var eden rabbimize ulaşmanız dileğiyle...

"""inanır mısın ben hasta olduğum halde korkuyodum vermiycekler diye çünkü doktorlarda işin içindeydi bende paranoya ile başladı psikozdayım şuan birsürü teşhis var. Senin yalan atıcağını düşünmedim belkide rapor alıcak kadar rahatsız değilsindir diye şüphelendim."""
yazmışsınız bir yorumda. Eğer psikoz durumunda iseniz kararlı duruma gelmeden ilaçları kestiniz sanırım. Şimdi obsesyona yönelik şikayetleriniz var.

Teşekkür ederim destekleriniz için. Galiba kafayı yedim ben yaa. İlaçlar neden işe yaramıyor çünkü 2 tane beynimden atamadığım sahne var birisi halisinasyon biriside denk gelmiş olabilir. tonla ilaç kullansamda aklım hep o 2 şeyde. Ama zaman ne gösterir bilinmez iyileşme umudum var benim izliycem dünyayı görücem biraz daha iyiyim şuan.

İyice düşündüm, bir süre buralarda bulunmayacağım

Bayağı bi düşünme fırsatı buldum. her açıdan düşündüm ve biraz paranoyadan dolayı suçlayıcı konuşmuş olabilirim kbkmayın. hiç yazdıgım konulara cevaplara bakmadan direk buraya konu açıyorum.

gerçekten rüyada gibiyim. arada cin sanıyorum sizi. bekliyorum öyle. arada kayboluyo herşey.

ama burdan uzak kalmak biraz iyi geldi zehirliyo burası beni onu farkettim. gerçek dünyaya dönüyorum azda olsa.

kimseye inanç dayatmasıda yapmaya hakkım yoktu özür dilerim çok konuşmuşum :)

bakalm inşallah dediğiniz gibi olur ve bigün skıntılarım biter bunu okdr çok isterim ki yaşadıklarımı azçok biliyosunuz nerden döndüğümü mesela.

yani hepinizden bi özür msjıydı bu. zaten bırakıcam yakında dedikten sonra artık ne bulduysam yazdım giderayak onlar çok gereksizdi biliyorum.

farklı açılardan bakınca çok değişiyo işler. neyse bu heralde son msjımdır öyle tahmin ediyorum :)

kendinize iyi bakıııın ...

kardeş cinler türkce biliyormu yoksa kendılerıne ait dillerimi var .sen sımdı bızım cin oldugumuzu dusunuyon ve bızle paylasıon bız cınsek senı kandırmaya yıne devammı edıyoruz yani dünyada bırtek sen nıye kaldın anne babanda cınse sende cin olmalısın. yada onların anne baban rolune gırmıs cın oldugunu dusunuyon.Bunlar bozuk dusunceler kardes.Allah bırtek dunyada ınsan olarak senı nıye bıraksın ınsanlıgın ıkıncı babası nuh a.s bıle dunyanın helakında tek kalmamıs.Herkesın cin oldugunu düşünmekden vazgec dıye dıyorum bunları :)

Limooon

Bir süre uzak durup kafanı dinle kardeşim. Eğer mümkünse hastaneye yatarak bir süre tedavi olmanı öneririm. İlaç düzenini daha iyi ayarlarlar orada.
İyi haberlerini bekliyoruz.

Merhabalar, Herşey kötü gidiyor, yada belki SEN öyle düşünüyorsun! Kim bilir? Bilmediğin bir yerde senin yaşadığın hayatı hayal eden birileri varsa.... Yani hayat bir şekilde devam ediyor, dua ile hayata bağlan, bardağın elbet dolu bir tarafı vardır ve sevdiğin şeylerle vakit geçir, zevk aldığın şeyleri daha sık yapmaya çalış ve mutlaka bir uğraşın olsun, sağlıkla ve huzurla kal, hayata bağlan ve asla vazgeçme...

Sıkıntı kalpte midir beyinde midir ?

Ben çok sıkıntı yaşadım şuan fena değilim bikaçgün yoğun sıkıntı yaşadım anksiyete gibisi yok bunu anladım. Şizofrenide bile anksiyete kadar sıkıntı yaşamamıştım. Tabi onunda ağırı hafifi olur ama ağır anksiyete çok ciddi birşey yani . hem gerçekten bi umut vardır herzaman bugün aklıma farklı bir fikir geldi ve bayağı düzeldim çok şükür... İnşallah bidaha aynı olmam.

Sorum ise şu. Sıkıntıyı ben takip ettim ve anladım ki sıkıntı beyni yormaktan oluyo. Veya hep aynı şeyleri düşünmekten.
Beyin arada bir boşa alıyo kendini sıkıntı yokken. Ama sıkıntı varsa beyinde sürekli o fikirler dönüyo duruyo ve beynimizin bir bölgesinde yoğunluğa, yorgunluğa sebep oluyo. Buda bize sıkıntı dediğimiz kötü duyguyu yaşatıyo.

Sıkıntı toplumları şekillendiriyo. Eğer ki hiç sıkıntı diye birşey olmasaydı herkes kafasına göre olur kimse bişeyler için çaba göstermezdi. Duygular bile varolmazdı. Bize iyi hissettiren şeylerin peşine düşmezdik.

Bence sıkıntı beyindedir ve aşırı çalışmakla alakalı fizyolojik bişey. Yani bi anda kötü bir haber alınca mesela anında çökebiliyoruz bu yorgunluk demek değil ama belki bir anda yüklenmekte sıkıntı yaratıyodur.

Üst Alt