Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Ormanda bulunan Ece olayı beni çok üzdü ya...fazla empati yaptım sanırım ama çok üzüldüm kıza...

Adam resmen "doğru konuşmamaya" yemin içmiş. İnsan yanlışlıkla da olsa bir kere doğru konuşmaz mı yaw? Yalan konuşmak adamın davası olmuş adeta. Ve çizgisinden hiç sapmıyor. Çok istikrarlı ve çok kararlı bu konuda.

Antalya’da yaşamak ayrıcalıktır.

Dağlara mı yazdın,
Sulara mı yazdın,
Rüzgara mı yazdın,
Tez unuttun beni ...

İnsanlara değil, kendinize güvenin.
İnsanlara değil, kendinize yaslanın
Öğren, karar ver, ayakta kal, arkana bakma.

İnsan iyiliği kadar taşlanır, merhameti kadar dışlanır, kulluğu kadar da sınanır.

Sen istedin, ben dinledim
"Senden ayrı olmaz" dedim
En sonunda ben de sevdim
Şimdi beni kurtar gönül, haydi kurtar ....

Bayramınız mübarek olsun" değerli Forum üyeleri;Başta @OturanBoğa ki ev sahibi oluyor😊Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden muhabbetle öper; sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım; sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılarla dolu nice bayramlar dilerim.

Tek tek isim sayamadığım için affola Herkese "iyi bayramlar"..

Zaman çok hızlı geçiyor...

Varsa yapmak istediğiniz şeyler çok ertelemeyin.

Çocuklar köyde, özgürlük bende. Şu evde yalnız kalıp sıkılmayı özlemişim resmen. Uyku saati, yemek saati, dışarı çıkma saati; sigarayı balkonda iç, evde alkol alma, şunu yap, bunu yapma fln fistan hiçbir şey yok. Hangi saatte ne yapmak istersen yapıyorsun. İstediğini iç, istediğini izle, diyet de yok tatil boyunca.

Arada insanlar birbirinden ayrılıp özlemeli. Ailenin kıymetini anlamış olur insan. Hem yalnızlığı hem aileyi özlemeli insan. Böylece ikisi de kıymetli oluyor.

Seni kim israf ediyor ali’m ben her zerrene muhtaçken ❤️

Üst Alt