Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İcra dosyam e-Devlet'te silinmiş. Neden olabilir?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
İyi geceler arkadaşlar benim 3 icra dosyam ve 1 iş mahkemesi davam vardı bugün e devletten baktığımda 3 icra dosyam Yok sadece iş mahkemesi dava dosyası gözüküyor neden silinmiş olabilir sizin başınıza geldi mi öyle

akks47 dosyanızın süresi bitmiştir alacaklı dosya yenilemesi yapmıştır yada sistemsel bir sorunda olabilir.

takipsizlik mi çıkmış olabilir diyorsunuz saçma sapan dosyalar zaten mikro dalga fırın almıştım evkurdan gecikti ben memlekete gidince faiz binmiş bende ödemedim 100 tl için dava açmışlar diğeride birgün bi çocuk geldi Şirinevler meydan da abla öğrenciyim şu güzellik merkezine gidip cilt bakımı yapacam de ben prim alayım sonra gelmiyeceğini dersin dedi kıştı yağmurdu bende acıdım oda 500 tl için dava açtı diğeride banka borcum iş kazası geçirince ödeyemedim

akks47 aynen şu an için takipsizlik oluşmuş
Ama banka borcu varlık şirketlerine devredilmiş olabilir

bunlar silinmez uyaptan bak kapanan icra dosyan var mı diye ayrıca banka borcu hemen varlık yönetim şirketine devredilmez aradan 10 yıl geçmeden devir olmaz devlet bankaları varlık yönetim şirketleri ile çalışmaz özel bankalar çalışır ayrıca sana evkur ve banka borcu için birde 4164tl avukat vekalet ücreti çıkmıştır artı faiz banka faizi yıllık %30 kredi kartı faizi yıllık %40 lara dayanır.

özel banka ama sen uyap sisteminden kapanan icra dosyalarım diye bak . büyük ihtimal üzerinde mal mülk araba , çıkmadığı için icralar takipsizlikten düşmüş görünür ama düşmez bankada yüklü para tutma evde altın para saklama ptt hesabı açma , araba alma hemen icra avukatları takip koyar ve satar yada alır evkuru gidip kapa ebru ve durumum yok kaza geçirdim de avukat ücreti almasınlar. diğer güzellik uzmanı merkezini tüketici mahkemesine şikayet et ceza veya kapama alsın onlar şerefsizlik yapmış kimseye de acıma acınacak duruma düşme banka borcunu ödeme seçimde hükümet değişirse silinecek eğer akp gelirse silinmez ama tazminatını aldığın zaman bankaya gidip işlemiş fazin %90 kadar sildir en kötü %80 faizi siler ve banka avukatına param yok 4164 tl yerine 1000tl yada 2000tl ver icrayı kaldırsın.

akks47 evet özel banka ve en fazla 3 yıl tutar dosyanı sonrasında varlık yönetim şirketlerine devreder borcunu
Aslında varlık şirketleri ile sıkı bir pazarlık sonucu ana para altına bile kapata bilirsin dosyanı ödeme yapacağın zamanda ödeme yapmadan anlaştığın tutar karşılığında protokol iste öyle yatır hesaba daha sonra uğraşma.

Aynen şu tazminat ta bir ön ödeme alsam kapatacam dedim güzellik merkezi avukata diyorum ki yaptırmadığım birşeyin parasını neden faizi ile ödeyeyim ödemek zorundasın diyor çok çakal var ülkede

Uyapta çıkıyor dediğiniz gibi takipsizlikten öyle olmuş demekki çok teşekkür ederim cevaplar için :)

akks47

güzellik merkezini şu an tutmuş olduğun avukata şöyle icrayı kaldırsın hemen . anlat avukatına durumu evkuru öde 100 tl faizi ile ve evkur avukat ücreti ödeme durumum yok kaza geçirdim de iş kazası tazminat olaylarını anlatma bu nasıl olsa tazminat alacak çökelim buna derler. bankadan ararlarsa açma telefonu sakın mahkemem var tazminat alacağım deme bankaya yoksa hemen banka avukatı dosyanı uyaptan bulur alacağın tazminata icra kaldırır dediklerimi yap burada kurt var

Ben son aradıklarında söyledim bankanın avukatına Mart’ta ama bakamıyorlar çünkü aldınız mı almadınız mı diye sordu

Çekirge seninde mi Yok ne oluyor seçimden önce icra borçlarına bişey mi yapacaklar :)

akks47

Ebru banka avukatı arar seni yoklar ağzından tazminat alıp ödeyeceğim lafı çıkmasın hangi mahkeme olduğunu söyleme bir daha ararsa kapa teli engelle sakın bu bilgileri paylaşma dosya bilgisi verme

akks47

senin davan daha yeni alacağın belli olsun sende mahkeme dosya bilgilerini şöyle banka avukatına bak para senin eline geçmeden nasıl icra kaldırıyor uyap sistemi üzerinden tc kimlik numarandan bulamazlar dosyanı sen söylemeden kimse bulamaz ve söyleme abin sistemin içinde birisi

Tamam artık temkinli davranırım senden öğrenecek çok şey var sağol Demir abi

akks47

banka avukatı ve diğer icra avukatları seni arar taktikleri şu seni korkuturlar sakın korkma ve açık ver me ayrıca banka ve diğer icra avukatları gel bir imza at falan derse sakın ha atma yani taahhütname yenileme ve imza olayına sakın girme girersen ve ödemezsen hapse girersin

Google den icra edevletten bak
Uygulamada güncellemeli değildir

senin yazını okuyunca bende baktım benim de silinmiş bende anlamadım :)

uyapta olunca ne oluyor onu anlıyamadım benimde uyapta görünüyor

akks47

Ebru uyap vatandaşlık portalı girişi yapamazsın . 1 haftadır çalışma var ve güncelleme yapıyorlar . güncellemeden sonra uyap vatandaşlık sistemine giriş yap ve icra dosyalarına bak ne aşamada zaten icra avukatları senin ptt hesaplarına , miras ve üzerindeki tüm mal varlıklarını araştırmıştır bir şey çıkmadığı için icra kaldıramamıştır. ama hazır kıta beklerler bunu unutma

Arkadaşlar e Devlet'e girin arama motoruna icra takip yazin dosyanız gözükür dava dosyasında gözükmez artık ayrı tutuluyor bilginize

uyap vatandaşlık sisteminde icra dosyaları eğer göremiyorsanız 1 yılı geçtikten sonra yenilenme olmadıysa takipsizlik verilir ve kapanmış icralar içerisine alınır. mobil imza ile uyap a girip bakın.

iron bey takipde senetim var elime maaş kalmıyor şenet içrada muafakat versem ne olur bir bilgin varmı hapis falan olurmu
borçları maaşım karşılamıyor nasıl yapsak uygun olur

Üst Alt