Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İdare mahkemesi oran düşürme kararını durdurdu! Vergi muafiyetini nasıl alabilirim?
@Ender_Erdem En son 2016 yılında %40 rapor aldım daha önceki tarihlerde %45 raporların var vergi indirimi için müracaatta bulundum raporum %33'ü olarak geri geldi Maliye bakanlığını yedinci idare Mahkemesi'ne verdim mahkeme sonuç biz veremeyiz dedi ve ikinci idare Mahkemesi ne sevk etti ikinci idare Mahkemesi kararını durdurdu vergi indirimi hakkını nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz bana
Yürütmenin durması mahkeme kararı konusunda bir karine olmakla beraber dava neticelenmeden bir şey söylemek zor. Burada mahkeme zarar göreceğinizi ve zararın telafi edilemeyeceği düşünerek yürütmenin durdurulmasına karar vermiş. Siz idareye bu kararı tebliğ ederek vergi muafiyetinizin devamını dava neticeleninceye kadar talep edebilirsiniz.