Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdari büroda çalışmama rağmen kasacı kadrosunda görünüyorum..?

neles37

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
15 senede aynı iş yerinde çalışıyorum. işe girdiğimde kasacı olarak kadro verilmişti. 1.5 sene sonra idari bürosunda görevlendirdiler.

13.5 senedir maaşıma zam yapmalarını bekledim. halen kasacı kadrosunda görülüyorum. bunun için ne tür işlemler yapmam lazım. işyerine ayrıldıktan sonra dava açabilir miyim.

teşekkürler.

Özel sektörde misiniz? Öyleyse, bu konuda bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.

evet özel sektördeyim. işçi olarak çalışıyorum. özürlü olarak göstermiyorlar. normal diğer işçiler gibi gösteriyorlar. devletin bize ödediği parayı ödemiyorlar. bu şekilde maaş aldığım sürece emekli olunca maaşım yüksekten yatar deniliyor.

teşekkürler..

Özel sektörde hak almak çoook zordur. Size faydası olabilecek bir şey gelmiyor aklıma...

Siz defterdarlığa başvurup sakatlıktan dolayı vergi indirim hakkı lede ettiniz mi?

OturanBoğa;

defterdarlığa başvurdum. %45 raporlu olduğumdan vergiden indirim hakkından faydalanıyorum.

Üst Alt