Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdari izinli engelli memur il dışına çıkabilir mi?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Memleketim olan Gaziantep'in hemen komşu ilinde bir büyükşehirde memurum. Bir ayı geçkin süredir idari izinli olarak evdeyim. Annemle memleketime gitmek istiyoruz. Esas doktorum Gaziantep'te. Kontrolüm yaklaştı. Kendi şahsi aracımla olacak yolculuk. Sadece annem ve ben olmak üzere. Kurum amirim izin verirse, e-devletten de izin alırsam memleketime gidebilir miyim? Bilgisi deneyimi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

E.HİLAL
Kurum amiri izni ile ve gideceğiniz yer hakkında bilgi vermek şartıyla il dışına çıkılabilir.
Ancak Gaziantep büyükşehir statüsünde ve su anda uygulamada olup 15 gün daha uzatılan giriş çıkış yasağı kapsamında.

Ufukalp bey selamlar... 20 Mart / 23 nisan tarihleri arasında "senelik izin" kullandım. İl dışına çıktım İznim bitti ama halen aynı yerdeyim. Kurum müdürüyle idari izin hakkında görüştüm. 27 nisan pazartesi sana bilgi vereceğim dedi. Üstteki gün mesajınızda yazdığınız "15 gün uzatılan giriş çıkış yasağı" gözönüne alınırsa bana Ramazan bayramı sonuna kadar İDARİ İZİN verirler mi ? Çünkü ben öncelikli olarak senelik iznimi kullandım ve çalıştığım yerdeki bütün işler ileriki tarihlere ertelendi.

Kurum amirinden izin alacağım. Sözlü olarak diye biliyorum. Gaziantep'e gitmek için önce e-devletten , eğer o olmazsa kaymakamlıktan izin belgesi alıp gitmeyi planlıyorum. Deneyimi olan var mı aceba?

Üst Alt