Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdiopatik skolyoz ameliyatı kaç paraya yapılıyor?

seninle86

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Akadaslar iyigunler. hepinize acil sifalar dilerim. ben Azerbaycandan katildim. 22 yasindayim 13-14 yaslarindan İdiopatik skolyozdan mualice aliyorum ama hic bir faydasini gremedim. son doktora gitdiyimde ameliyat dediler...
ama annemler buna izn vermiyolar. ameliyat cok riskliymis de sakat kalabilirmisim de... beni onemsemiyolar. su durumda ben ne yapmalimiyim?
bazen yasamima son qoymak istiyorum. he bi de turkiyede su ameliyat kac para ediyor?
lutfen bana yardim edin.

Allahtan acil şifalar dilerim.Umudunu asla yitirme.Senin durumunda olan bir çok arkadaşımız sana bilgi vermek ve yardım etmeye çalışacaklardır.

tesekkur ederim iyiki varsiniz

arkadaslar bana yardimm edin lutfen

Skolyoz ameliyatları gerçekten masraflıdır. Hele sosyal güvence yoksa... Duruma ve seçilen doktora bağlı olarak 20 bin TL'den tut, 50 bin TL'ye kadar çık...

bilginiz icin tesekkur ederim.

Oturan Boga bey tesekkur ederim.azerbaycanla hemen-hemen ayni.sosyal guvence ne?

Bir başka deyişle sigorta!
Güzel yurdumun garipliklerinden birisi.. Çalışanların en az 4 tür sigortası vardır. Emekli Sandığı, SSK, Bağ Kur ve özel sigorta.. Bunlara kısaca Sosyal Güvence denir..

Tesekkur ederim Baben abicim,ama malesef azerbaycanda boyle seyler yok.emekli sigortasi filan...yani ameliyat filan olacaksan paran varsa ol,yoksa....

Gecmis olsun. Benim tanidigim biri de ileri derecede skolyozdu. Dikkat edersen zaten onun icin bu adi kullandim. İstanbulda Kurtkoyde yeni bir hastane var emsy hospital diye orada Mustafa Hoca var Sadece ulkemizde degil ayni zamanda uluslararasi taninmis. Bravo guzel is cikariyor. Emsey@emseyhospital.com adresine bir mail at istersen bana da vermislerdi o adresi.

bilinmedik doktorlara ameliyat yapıp kendinizi riske atmaya gerek yok biraz paraya kıyıp iyi bi doktora ameliyat olun derim ben 15 yaşındayım 1 sene kadar öncesinde 42 derece idiopatik skolyozum olduğunu öğrendim.Görüntüde ciddi bozukluk vardı.1 sene boyun ca yüzmeye ve fitness'a gittim doktor düzelmeyeceğini söylemişti ama skolyozum inanılmaz derecede düzeldi bilmiyorum belki yaşla da bi alakası vardır ama skolyoz ameliyatsız da düzeliyor.korse falan kullanmama da gerek kalmadı. :D

Üst Alt