Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İDİS isimli firmadan işitme cihazı alanlar görüşlerini yazabilirler mi?

forumcu

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu idis nasıl bir firma?
şirket politikalarını beğeniyor musunuz?
idiste işitme cihazı alan arkadaşların ve idis hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın görüşlerini bekliyorum.

Türkiye'de işitme cihazı alanında faaliyet gösteren en iyi firmalardan birisi. Müşteri hizmetleri gayet iyi. Her zaman yardımcı ve güleryüzlüler. Ben çok memnunum.

Ben de İDİS Kadıköy müşterisi olarak çok memnunum. Şu ana kadar beni hiç üzmedikleri gibi üzebileceklerine ihtimal bile vermiyorum.
Cihazları kaliteli olduğu gibi hizmet te süper. Bence gönül rahatlığıyla gidin tanışın, derdinizi anlatın, neler yapabileceklerini gösterme ve tanıtma fırsatını verin. Beğenmezseniz çıkar gidersiniz.

Peki arkadaşlar servis durumu nasıl. cihaz arızalandığında ilgi alaka gösteriliyormu? yoksa bu firmadamı öte firmalar gibi cihazı satarken güler yüz gösterip cihazı sattıktan sonra tekrar uğradığınızda tanımamazlıktan görmemezlikten gelip somurtuyorlar mı?
ben bundan bi kaç sene önce bir firmadan işitme cihazı aldım. cihazı satın aldığım gün oldukça kibardılar. güler yüzlü samimi ve içtendiler. sonra cihazımın bakımını yaptırmak istedim. gittim derdimi anlattım. bugün git yarın gel havasına girdiler. tekrar gittim ayy yine mi sen havasına girdiler. gittim ilgili firmayı bir siyasetçi aile dostuma anlattım. yarın birlikte gidelim dedi. milletvekiliyle firmaya gittik. durumu anlattık. cihaz üç gün sonra gıcır gıcır bana ulaştı. yani bu tür firmaları hizaya getirmek için böyle yöntemlere başvurmak gerekiyor. valla o firmayı mahkemeyede verebilirdim. avukatlada görüştüm herşeyi benim lehimeydi.
korkum idisle de böyle it dalaşına girecekmiyim.

2008'deki Engelliler Fuarında gördüm İDİS'İ....
Reyondaki bayan arkadaş Oticon Sumo'yu tanıtmıştı...
Tanıştıktan ve bilgilendirildikten sonra kartını aldım, %10 indirim kuponunu da alarak ayrıldım reyondan..

2009'un mart ayında karttaki adrese gittim Oticon Sumo almak için...
Aynı bayan arkadaş ve bir kaç kişi daha vardı...
Cihazı denedik, fiyata gelince 2000 TL dedi... İndirim kuponlarını verdim, kampanyanın süresinin dolduğunu ve indirim yapamayacaklarını söylediler.. Oysa kuponun üzerinde kampanya tarihi yoktu... "Neyse" dedim içimden, "bankamatikle tek ödeme yapacağım, indirim yapın"... Nakitte indirim yapabileceklerini ve banka komisyon aldığı için bankamatikten tek çekim fiyatlarının aynı olduğunu söyediler.... Ya sabır "parayı bankadan çekip geleyim, nakit ödeyeyim"... İçeri gitti birisiyle konuştu, geri geldi "nakit fiyatımız da 2000 liraymış" dedi... Yani her durumda cihazı 2000 TL'ye bana sattılar...

Neyse, gitmişken kalıbı da orada yaptırayım dedim.. Kalıp alırken, biopor kalıbı Taksim The Marmara Otelin Opera Pasajındaki Phonak'a yaptırdıklarını öğrendim... (!)

Sonraki aylarda hortum kulak kalıbından çıkınca, yeni bir hortum taktırmak için götürdüm... Daha önce yaptırdığım yerlerde çıkma olmaz ve olsa da ücret almazlardı... 2 TL hortum değiştirme ücreti talep ettiler.... Bu gülünç rakamı benden talep ettiklerine de tebessüm ettim ve verdim...

Birkaç ay önce yine hortum yapıştırma için gittiğimde deneyimsiz bir eleman hortumu yapıştırdı ve kalıbın ucunda kuruyan yapışkan bembeyaz halde hortumlu kalıp bana uzatıldı... "Bu arkadaş mı yapıyor yapıştırma işlemini" dedim, tebessüm ettim ve acelem olduğunu, tekrar uğrayacağımı söyleyip (ücret teklif etmeden) çıktım...

Şimdi bunları neden yazıyorum... Bazı arkadaşlarım çok memnun olduğunu söylüyorlar... Bense yaşadığım aksaklıkları yazayım dedim... Sonuçta herkes bu işi ticari amaçla yapıyor ve müşteri memnuniyeti ilk planda olması gerekirken bunu gözardı edebiliyorlar... İstanbul'da İDİS'in bir çok bayisi var, belki diğerleri müşteri memnuniyeti açısından daha iyidir...

ankara mithatpasa idise cok giderdim ben
su sumo bana iyi gelirmiki diye hemde kalip hortumu ikibi cikiyo ya onu yapistirtiyim diye o yapisttigimda 1 yda kopardi phonakta yapistirttigim 7 ay durdu cikincada aciliyyetten evde japonladim ayni hortumu bir aydirda oyle duruyo

sumoyu arkadaslar cok ileri isitme kaybinda memnuniyetle kullaniyorlar bende ondanmi alsam diye denedim 2 kere
ilkinde bilmem stajmi goruyolardi ogretimmi yapiyolardi bisuru kiz bide baslarinda buyuk
eh otur bakalim dediler kucuk kizida bilgisayarin basina oturttu buyuk olan hadi oraya bas buraya bas
yani beni kobay kullandi ustumde ogretim yaptilar resmen fena halde sinirlenmekle birlikte terbiyemi bozmadan bumuymus ovulen sumo diye ordan uzaklastim
korolasi sagirlik bende inatla duymak isteyince aradan zaman gecince gene su ovulen sumoyu bida deneyim diye gittimdi =ben idiste calisiyorum = fibisinden havalara burunmus biri gene acemi odyocu gibi davranip var desi onceden kulagima basinca bende gene sinir katsayisi yukseldi ustelik baya bi denedigim sumo otuyo seside sevimsiz geldi sumonun yani ben hic begenmedim sumoyuda verebilecek hizmetide

oyle demeyin sumo nun en cok beyendigim ozelligi otmemesi. odyocu bizleri 30 saniye içinde şekilden şekile(aç agzını, saga yatır kafanı, sola yatır, arkaya, one..) sokarak feedback ayarını yapıyor, yani otomatik feedback ayarı yok sanırım..

Sevgili Anti Oksidan,
Hangi bayisinden aldınız Idis'in?
Ben şimdiye kadar iki farklı bayisine gittim, ikisinde de son derece ilgili idiler. Laf aramızda fiyat konusunda da nakite bir hayli indirim yaptılar (ki zaten çoğu firma yapıyor bunu). Keşke oradan almasaydınız, bir başka bayiine gidip bir de orada konuşsaydınız.
Bu olumsuz örnekler şunu gösteriyor: her şey insanda bitiyor. Siz istediğiniz kadar mükemmel bir satış örgütü kurun. Tek bir ilgisiz satıcı bile sizin imajınızı yerle bir edebilir. Burada firmalara büyük sorumluluk düşüyor. Pazarda kalıcı olmak istiyorlarsa çok daha titiz ve dikkatli olmaları, müşterilerini her koşulda memnun edebilmeleri şart...

evet sevgili hunsal hersey insanda bitiyormus
isitme cihazi satiyorum diye bikac okumus reklamdan iyi cakan kafasi basan devlette saglik isleriyle nasil donduruluyor o islerle iyi bilgisi olan gozu acik insanlar havadan kapiyo parayi:)
helede cok moda dogdugundan itibaren alnina isitme kayipli yazilan masum bebecikler
isitme kaybindan oturu kendini iyi ifade edemeyen kardeslerim
dahada dogrusu konusmasi duzgun olmayan konusmayi iyi yapamayan isitme engelli vatandasim
olsun bigun belki duzelebilir

benim bildiğim daha önce duyses yada ses işitme merkezinden biri olmalı,onlarla birleşmişlerdi.
2 ortak şirket tek şirket olarak çalışıyorlar sanırım.ürünlerini bilemem ama bana pek açıklama yapamadılar.
özellikle cochlear implant teknolojisini bile bilmiyorlar gibi geldi.
pillerini dahi bulamadım onlarda.

:) ne alaka senin koklearin onlarin derdi olmamali romulus bey vururken oldurmeyin anli sanli koklear firmalarinizdan alabilirsiniz bilgilerinizi ikisi baska bisey

ben idise gittim. ilgi, alaka, indirim, fazladan pil, temizlik seti hediyesi ne ararsanız var. herşeyi şimdilik mükemmel.

hayırlı olsun forumcu.
inşallah iyi başladığı gibi iyi de biter.

hunsal;
çok teşekkür ederim can dostum. Allah razı olsun.

Üst Alt