Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar kaçaklarına karşı ped önerileriniz..?

deepzone

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Zaman zaman çeşitli sebeplerden idrar kaçaklarım oluyor.Bunun için hasta bezi kullanmaya başladım ama o da bacak aramda yara yaptı(kesti).Bu sıcaklarda çok terletiyor ve ekşi kokusu beni rahatsız ediyor.Şöyle ,rahat kullanılan, iç çamaşırına yapışan erkek hastalar için önerebileceğiniz ped varmıdır?
Tşk ederim.

bendede ıdrar kacagı cok oluyo ben canped kullanıyorum en ıyısıde bu galıba dene ıstersen bı

idrar kaçağı için prezervatif sonda kullanabilirsin. pişik sorunundan kurtulursun.

Bende 5 yıldan beri senin gibi idrar kaçaklarıyla uğraşıyorum.İlk önceleri HARTMANN PROTEC FORMEN markalı bir bez kullandım uzun süre iç çamaşıra yapışan ama biraz pahalı,daha sonra araştırdım CANPED MESANE PEDİ int. buldum hem aynı işlemi görüyor hemde parasal olarak az ben büyük boy kullanıyorum iç çamaşıra yapışan resimlerine google yazıp bulabilirsin.

Önerileriniz için teşekkür ederim.Acaba prezervatif sondayı günde birkaç çıkartıp taksam deforme olmaz değil mi?Dört saatte bir t.a.k. yapıyorum.Ayrıyeten temizlik açısından.Prezervatif sonda kullanmıştım ya da ona benzer birşey.Sakız gibi bir maddeyle sızıntı olmasın diye malum yeri kapatmıştım.Sıcaklardan hamur haline gelmişti ki t.a.k. yapmazdan evvel çok zor çıkardım o yapışkan maddeyi.Derim kopacak sandım.Bu sebepten dolayı prezervatif sonda kullanmaya tereddütle bakmışımdır.

arkadasım prezervatıf sonta o kadarda ıyı deyıl ne bılem bı ortamda oldunu dusun bı bakıyosun sonta cıkmıs uzerın berbat ıster ıstemez utanırsın en ıyısı canped gunde en fazla 2 ped degısırsın ha buarada 2 saatte 1 bı badak su ıc evde oldugun zamanda tak 3 saatte bır yap bıde boyle dene ınsallah faydasını gorürsün

molfix bebek bezi 6 numara olan en buyuk boyu yani.canped vs. hepsini kullandın en sağlamı bu denemeni tavsşye ederim

hı slıp marka bezlerı onerebılırım

Üst Alt