Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar kesesi 450cc. Doktor botoks önerdi!?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar selamlar
İdrar kaçaklarım çok fazlaydı sordum. Ürodinami yaptım. Botoks yap dedi. İstanbul’da hangi hastahanede yapabilirim.

Celal abi mesaneye yapılan botoksun faydalı oldugunu biliyorum youtube de videoları var

Ben bişe sormak istiyorum kardeşim diz üstü uzun yürüme cihazıyla gün içinde aktif olarak kullanıyor fakat oturup ayaga kalkınca dizlerinde aşırı kasılma oluyor ve bi 20 metre çok zorlanıyor yürümekte sonra rahatlıyor doktorlar bunun için bizede botoks önerdiler fakat sinir iletimini (eger olacaksa dizler için ) engeller diye çekimseriz9 aylık bi of lunun dizlerine hareket gelme ihtimali varmıdır sizce ?hareket gelmese bile botoks yapılsa cihazla yürümede bi sıkıntı olur mu ?

Bir şey olmaz
Zaten botoks 3ay sonra aynı kalır. Ben önermem
Oradaki sinirlere iyi değil bence.

Mrhblr bende bir ay önce botox oldum ama hiç bir faydasını gürmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben mesaneye bu yıl 2. kez botoks yaptırdım, mesane kapasitem 250cc di, acıkınca, üşüyünce , sinirlenince, hemen sıkışma hissi gelirdi ama şimdi süper hiç bir şey olmuyo hatta sonda takma saatlerini bile unutuyorum, akşam yatıyosun sabah kalkıyosun deliksiz bir uykuyla tabii akşam sıvıyı çok aldıysa gece sıkışma oluyo.. etkisinin 6 ay süreceğini söylemişti doktor, ilkinde öyle oldu bakalım ne kadar gidecek, 9 yıldır falan sonda kullanıyorum çok sıkıntılar çektim çok sık enfeksiyon geçiriyordum ama şimdi çok rahatım.. denemeni öneririm..

besalti20

450 cc gayet de yeterli bir kapasite. Botoks önerilmesinin nedeni nedir? İç basıncı düşürmek için Üropan yerine başka bir ilaç denemeni öneririm.

Üst Alt