Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yollarındaki enfeksiyon için antibiyotik kullanırken mesane iç basıncı..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar idrar yollarındaki enfeksiyon için antibiyotik kullanırken aynı zamanda Detrusitol, Uropan, Spasmex ve Mictonorm gibi ilaçlarıda kullanıyor musunuz, yoksa enfeksiyon geçinceye kadar ara mı verilmeli

bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ben antibiotik kullanırken dediğin ilaçlarada devam ettim, doktorda ikaz etmediğine göre bir sorun yoktur sanırım, bu benim uygulamam en iyisini doktorun bilir. Bu arada hangi antibiotiği alıyorsun, kültür yaptırdınmı, ilacı kültür sonuçlarına göremi belirledin (yani doktorun belirledi) bunlarda önemli

Öncelikle geçmiş olsun İzmir güzeli
doktorun aksini söylemediği sürece antibiyotikle beraber mesane kapasitesini artırmaya yardımcı ilaçları kullanman da sakınca yok

Evet doktor kontrolünde kullanıyorum antibiyotiği.

Teşekkür ederim bilgiler için.

kültür testti yaptırdıktan sonra doktor ona göre antibiyotik veriyor.ayrıca 3x1 üropan kullanıyorum ben .benim sene de 1 veya 2 idrar yolu enfeksiyonun tekrarlıyor . devamlı kullandığım ilaçlar .antibiyotikle beraber kullanmanda 1 sakıncası olmaz.

Üst Alt