Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolu enfeksiyonu ve kandaki CRP yüksekliği sorunu

akyıldız01

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
6 yıldır of'liyim fazla enfeksiyon olmadı olsada hemen geçti( ateş,titreme ). İki gün önce ateş titreme başladı birden gece boyunca geçmedi.Dün mecbur hastaneye gittim , yoğun idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksekliği varmış.Bu crp nedir ve tehlikeli mi ? 3 günlük iğne tedavisi verdi , ateş tireme azalsada hala var

Vücudunda iltihap var idrarda çıkmış ilçları içince geçer geçmiş olsun bol su iç

Crp sedim yüksek çıkar iltihap olnca

Soğan suyuda iç biyandan saraçolunun kürü var

karesım gecmis olsun. ben yenıi enfeksıyon oldum. yaptıgımı söyleyeyim. ilk enfeksıyonu gorunce serum fizyolojik ile yıkadım. serum fizyolojigin içine monurol şase koydum prednol ampul na bikarbonat bunu eritip mesaneyi yıkadım. maydonoz suyu (sapı>) ıctim gunluk 2-3 bardak kiraz çöpü suyu içtim. şuan 5 70 İ GECTİ. 2 GÜNE TEMİZLERİM. dikkat edecegin sey enfeksiyonun sebebi ya büyük abdest ten bulaşır ya gec yaparsan idrarını ortaya cıkar. benim kullanacagım ilac yok birde pryoseptil iç gunluk iki kez ayrıca Dmannose tab. iç ben bunları yapıyorum.

cep telim 05074036900

Üst Alt