Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolu enfeksiyonundan funda çayı ve bazı kürler

Konular
18
Reaksiyonlar
1
Çok sık enfeksiyon olan ve kullanacağı bir antibiyotigi olmayan bir kardeşiniz olarak bitkisel olarak en son denedigim funda çayı bayan bir iltihap sokuyor.
Normalde ıdrarım berrak yalnız içerisinde iltihap parçaları var. İdrar yolları enfeksiyonunun sevenleri arasında mesane taşi olabilir. Bunu da bertaraf ediyor. Ben su an maydonoz çayı üzerine limon sikiyorum ve funda çayı sabah akşam yapıyorum. Suan iltihap parçaları çıkıyor.

Normalde her şeye dikkat ediyorum ancak ayda bir oluyorum. Saglikciyim ilk mesaneyi yikiyorum. Sonra buna başladım. Karnabahar kuru uyguladim 3. periyotta enfeksiyon oldum faydası olmadı. Birde pryoseptil 50 mg kapsül sabah akşam kullanıyorum ve funda çayı + maydonoz çayı üzerine limon sıkıp içiyorum su an umutluyum. Sorunu olanlar tel 05074036900 dan öğle sonu arayabilir. Sağlıkla kalın selametle kalın.

İdrar yolu enfeksiyonu tedavisinde önerilerim

Arkadaşlar bizim gibi hastaların beşte biri bu hastalıktan vefat ediyor. Çoğumuz yogunbakimda yattık yeterince antibiyotik aldık. Bu enfeksiyonun %90 sebebi e. Coli. Girdi mi çıkmak bilmiyor. Bir yıl boyunca 10 kez enf. Olmuşumdur. Saglikci olduğumdan enf çok sürmedi. 2-3 günde temizledim. Nasıl yaptığımı burdan paylaşıyorum.

1. İlk bulanık ıdrarı gördüğümde mesaneyi yikiyorum. Bunun için 300 cc kadar serum fizyolojik biraz 200 cc kaynatilmis ilitilmis sıcak şu bir ampul sodyum bikarbonat bir ampul prednol bir monurol sase tozunu katip eritiyorum idrar yaptığım sondadan 250 cc mesaneye veriyorum.

İlkini 5-10 dakika sondayi pens le kapatarak mesanede bırakıyorum sonra prensi açarak boşaltıp tekrar veriyorum bu sefer yarım saat bekletiyorum. Sonra tekrar prensi açıp bosaltiyorum. Ardından piyoleseptil 50 mg kp atıyorum funda çayı sabah akşam maydonoz çayı sabah akşam içine limon sıkın, portakal suyu içiyorum. Bazen bir günde bazen iki günde ıdrarım berraklasiyo. Bir doktorda 10 damla elma sirkesi iç demişti. Bu şekilde temizleniyorum.

Funda çayı aynı zamanda mesane tasını eritiyor. Funda çayını ve maydonoz çağına bir haftadan sonra bir hafta ara verin. Zaten bir açık bur kaba idrar yaparsanız çıkan parçaları görürsünüz. Selametle kalın. Bu arada enfeksiyon için antibiyotik kullanamiyorum 25 antibiyotikten 23 tanesi dirençli bir tanesi fosfomisin, digeride sadece hastanede var.

Su an başka bir kur deniyorum kızılcık bu hem taşları yok ediyor hemde mesanede yapışmış olan ecoli yi sokuyor. Su an bes kg aldım 4 kg kullandım TAK ile idrar yaparken her yaptığımda pislikler geliyor iltihap gibi küçük küçük toz gibi sanki bir beş kg daha sipariş verdim. Ardahan dan buldum 12 lira kargo dahil 15 e anlaştık 5 kg 75 tl gidişat iyi gibi bunlar bitince enfeksiyon olmazsam iyi yoldayız demektir. Sunu da belirteyim hiç bir antibiyotik kullanamiyorum hepsi dirençli (faydasız) temin etmek isteyen arkadaşlar kochan diye baksınlar yoksa attarlarda 40 lira kg fiyati oda konya da belki istanbul da daha fazladır. Rabbim şifa versin insaallah.

Arkadaşlar suan bir aydır kullanıyorum ve sonda ile çıkardığım idrarda ipliksi parçalar ve toz tanecigi gibi partikuller cikartiriyorum. Ultrason yaptırdım temiz taş kum gibi şeyler yok. Sanırım bu e coli tüm mesanemi kaplamış. Sürekli bundan dolayı nuks ediyor. Bu kızılcık bunu mesaneden söküp atiyor. Üzerine ilaveten d mannose kullanacağım çünkü bu bakteri öyle kolay kolay teslim olan bir bakteri değil benim gibi hastalar hastane enfeksiyonlar dahil bir çok enfeksiyonla karşılaştığı için üstelik çok antibiyotik kullanılmıştır. Gelismeleri burdan paylaşmaya devam edeceğim.

Mesane enfeksiyonu icin etkili cozum

Arkadaşlar bir yıldan fazla sürekli enfeksiyona yakalaniyorum sağlıkciyim bundan dolayı her enfeksiyonda mesanemi yikadim çok kısa sürede bazen üç günde temizledim lakin tekrar nüksetti. İdrar enfeksiyonlarinin sebebi e coli dir. Bu çok dirençli ve kolay kolay yok olmayan bir mikrop. Bunun için bulduğum en etkili çözüm kızılcık suyu bunu bir ay süreyle kullandım tak la idrar yapıyorum suana kadar baya bir pislik çıktı hatta böyle kıl gibi e coli parçası olduğunu şeyler çıktı.

Su an ikinci aya başladım bu hastalık tan muzdarip olanlara tavsiye ederim. Bu kızılcık attarlarda pahalı ben ardahan da koçhan diye bi firmadan kg 15 tl den kargo dahil 5 er kg halinde alıyorum. Sabah aksam içiyorum posasını tekrar kaynayıp onuda öğlen içiyorum. Suan bir ayı geçti enfeksiyon yok. Bu arada pryoseptil 50 mg kapsül sabah aksam ilaveten kullanıyorum kizilcigin içine limon da sikiyorum. Sağlıklı günler dilerim

Su an ikinci ayı bitirdim idrardan cikan pislikler azaldı iki aydır enfeksiyonda olmuyorum. Kizilcigi 1 kg için 2,5 litre şu kaynatip süzüyoruz bunu sabah akşam bir bardak içiyorum posasını tekrar kaynatiyorum onuda öğlen bur bardak iciyorum. Sabah öğlen akşam pryoseptyl 50 kapsül de kullandım. Kızılcık bitinceye kadar devam edeceğim. Stan pryosrptyl 50 mg kp sabah akşama düşürdüm. İnşallah bir daha enfeksiyon olmam..

Üst Alt