Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT katımı yenilemek için yeniden rapor almam istendi..?

İpek6666

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2002 yılından beri sürekli %45 raporum var. İETT kartı için Bşvuru yaptım. Hastaneye başvurmam istendi. Hastaneye raporum la baş vurdum bana heyete yeniden gitmem gerektiği söylendi. Ben yeniden heyete başvurursam %45 oranım korunacak mı?, yada yeniden düşecek mi?

İpek6666
Tekrar sil baştan rapor verecekler,eski raporun hükmü kalmaz.
Son aldığın rapor güncel olur.
%den düşebilir,bunlarida göz önünde tutalım/Geçmiş olsun...

OğuzHan112

Heyete başvuru yapmayım mı sizce. Heyete yeniden girmezsem bu bana ne kazandırır ne kaybettirir. Şuanki raporum geçersiz mi oldu şuan

İpek6666
Hayır yeni rapor için başvuru yapmadıysan,heyete girmediysen eski raporun niye iptal olsun.
Heyete girmediysen şuanki raporun günceldir...
Heyete başvuru yapın yada yapmayın sizin bileceğiniz birşey.ancak raporunuz %45 çıkar yada çıkmaz düşebilir onu söylemeye çalışıyorum.

Verdiğini bilgiler için teşekkür ederim. Ben var olan raporumla engelli hakkı olarak sadece ücretriz ulaşımdan yararlanıyordum. Artık malesef yararlanamayacağım.. İşte bu duydum beni üzüyor. ☹️

Neden artık yararlanamıyorsunuz peki ?

Kartın visesi iptal oldu. Normalde 3 ayda bir güncelleme yapıyorduk. Ama artık güncelleme olmuyor. Bunun için hastaneye başvurup raporların e devlete işlenmesi gerekiyor dediler. Hastaneye gidince de raporunuz geçersiz 2005 önce almışsınız. Yeniden heyete girmeniz gerekiyor dendi. Oysa benim raporum sürekli verildi.

Anladım pekii
Peki ozaman amaç sadece ücretsiz ulaşım içinse tekrar heyete girin,ne kaybedersiniz?
Kalça çıkığı var sanırım,%40dan aşağı düşeceğini sanmıyorum.
Karar sizin geçmiş olsun sağlıcakla....

Üst Alt