Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT şoförüyle tartışmış olmam aday memurluğumun kalkmasına engel olur mu?

fatih76

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
iett şöförü ile tartıştık aday memurum.adaylığımın kalkmasını engellermi?

Benim bildiğim ve siyasetin içinde olan büyüklerden öğrendiğim kadarıyla..
Sistem ideolojisi kullanamayacağı adamı memur yapmıyor. Ola ki kazayla yaparsa böyle saçma gerekçeler uydurarak geri alabilir.
Sistemin haksızlıklarını görmesseniz. Yapılan her şeye iyii derseniz korkmayın...

senin değilde o senle tartıştı diye şikayetci olsan o iett şöförünü işten atabilirler.

kgokce;

Gerçekler işinize gelmeyince senaryo olurlar...Müstesna iseniz üstünüze alınmassınız olur biter.

şöförün dayısı yoksa arkasında etkilemez.malum dayılar olunca işin rengi hep degişiyor:eek::eek:

ALLAIM'ım bu nasıl bir soru?
İETT şoförü ne oluyor ki bu denli kokrtun yahu....
Oda sonuçta arkası çakıldaklı bir memur:D altı üstü bu yani....
Adam memur olsan ne olmasan ne...
Hımmm bu benimle tartıştı aman asalet vermeyin mi diyecek.
Yahu insanlarımızı ne kadar korkutmuşlar.. Başka ülkelerde vatandan polis dövüyor devleti gıkı çıkmıyor...
Bizim memur bir memurla tartışınca şu korkuya bak yahu....
Bence bu yılın en komik sorusu olmuş bu..
Sevgiler TAYFıS......

ramazanlıkda oruç tutarken namaz kılıyordum. sonra farkettim çoraplarımın koktuğunu
acaba orucum bozulur mu ?

bu daha mantıklı galiba :D

dostum adaylık işin formalite kısmı.. kadrolu olarak işe başladıysan kadrolusun işte.. adaylığı falan karıştırma işe. adaysın die kimse seni işten atamaz.. bakanlık hariç :D ki zaten bakanlık işin içine girerse isterki en asil memur ol hiç şansın yok :D:D

arkadaşı çok fena korkutmuşlar sanırım hayır korkarım ki sen sokaktaki kediye de pis diyemiyorsundur :D Dalga geçmek değil amacım bu olayın trajikomikliğine bir vurgudur..

peeki arkadaşlar uyarı yazsısı almak aday memurluğu etkilermi.

Uyarı yazısı adaylığınızın kalkmasını etkilemez. Ancak devamını getirme derim...

iett'den yapılan son dakika açıklaması: ''sürücümüze hunharca, haince ve küstahca saldıran aday memuru b.ç'nin adaylığının bir süreliğine dondurulmasına, ikinci bir emre kadar silivri cezaevine gönderilmesine, orada bulunan generallere çaycılık yapmasına, bu ve benzeri ikinci bir davranışında, T.C vatandaşlığından çıkarılmasına'' oy birliği ile karar verilmiştir.
hükümsüzdür, ilanen duyurulur:D

Dalga geçmeyin bir şey sormuş arkadaş belli ki gözünü korkutmuşlar.

Çalıştığın kurum sınırları içersinde mesai arkadaşlarından birini döversen mesele her ne olursa olsun işten atılırsın. Diğer mekanlarda rahat ol :) ayrıca çocuğun üstüne çok gidimiş sanki herkes yeni memurken eski memurlar tarafından korkutulur. Ürkme 657 sayılı devlet memurları kanunu iyice oku. ;)

Üst Alt