Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT ücretsiz kartına akpil yüklemesi mi yapmak gerekiyor?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
85
Reaksiyonlar
46
İETT ücretsiz kartına akbil yüklemesi mi yapmak gerekiyor?

arkadaşlar istanbula sık gittiğim için bu gün başbakanlık kartı ,1 resim ile ücretsiz iett kartımı çıkardım ve ilkkez araca binerken kart okumadı söföre sebebini sorduğumda kartıma yükleme yapmamı söyledi anlamadım akbil kontör mü yüklemeliyim acaba yükleme yapınca akbil kontör düşmeyecek mi anlamadım bir seyden bilgisi olan varsa yazsın lütfenn

selam aleykum az önce iett yi aradım öyle bir şey olmadığını söylüyorlar kartı okutup geçmen gerekirmiş daha hala kartlara çip taklıp akbil yüklenecek diye bize bir bilgi gelmedi dediler [FONT=Trebuchet MS]İETT Çağrı Merkezi: [/FONT]
444 1871

teşekkürler walera ist.gittiğimde iett kart merkezine uğrayayım bakalım

Bende sık gidiyorum ıstanbul'a bende çıkarttım bazı hatlarda geçerli değil o hatlar için dolum yapmak gerekiyor galiba oda belirli yerlerde oluyormuş.ıett nin sitesinde görmüştüm sanırım bir gir siteye orda net bilgi bulabilirsin.

kartınız bozulmuş olabilir bıp yapıp geçmen lazım :))

Arkadaşım ücretsiz kartın geçerli olduğu ve olmadığı hatlar diye bir şey yok. Bütün İETT hatlarında bu kart geçerli dolayısıyla İETT otobüsleri için bu karta kontör yüklemesi gerekmiyor. Muhtemelen kartta bir arıza vardır zira zaman zaman bu tür hatalar kartta oluşuyor. Siz yine de bu hususu İETT'den duymak ve emin olmak istiyorsanız adı geçen kusumun web sayfasından kendilerine bir e posta yollayınız ya da İETT'nin 0212.2450720/32 32 nolu telefonunu arayınız.
Kolay gelsin.

alifatih1958;

yok biraz bilgi eksikliği var iett ye bağlı olarak çalışan çift katlı otobüslerde bu beyaz kartlar geçmiyor

merhaba
ben 3 aydır kullanıyorum...istanbuldan kartı aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum..sadece banliyo trenine binerken kontür gerekiyor...

banliyö ve bazı özel halk ya da çift katlı veya bazı havalimanı otobüslerinde geçmiyor ücretsiz kart ben 2 senedir kullanıyorum bindiğin hatta bağlı olarak kontör yüklemen gerekebilir

iett kart basıldıktan sonra belli bi zaman geçmesi gerekirmiş ben kart basıldıktan 15 dakika sonra otobüse binmiştim okumadı sanırım kart basıldıktan sonra belli bir zaman geçmesi gerekiyormus

Bende de aynı sıkıntı olmuştu. birkaç gün beklemiştim

bende hiç bir sıkıntı olmadı aldığım gibi kullandım kadıköyde hasanpaşaydı galiba oradan çıkarttım... çift katlı da dahil olmak üzere heryerde kullanıyorum... sadece üsküdar beşiktaş motorlarında kullanamadm.

Üst Alt