Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İfadeler görünmüyor

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
25
Merhaba arkadaşlar. Pc arızalanmıştı ve tamir edildi. Win10 kullanıyordum ama win7 yüklemişler. Şu an bazı sayfalardaki ifadeleri göremiyorum. Kare şeklinde görünüyorlar. Biraz araştırdım ama bir yol bulamadım. Bu konuda ne yapılabilir?

yanlış bilmiyorsam win 10 da emoji sözlük desteği var ama win 7 de bunlar yok diye biliyorum
bunun sebebide yazılımdan sanırım çok sorun değil ise win 7 kullan
eğer ben herşey olsun dersende win 10 yükleyebilirsin

madizmir Evet, nette araştırdığım kadarıyla win7 nin emojileri desteklemediği söyleniyor ama görebildiğini söyleyenler de var. Güncelleme yaparsam değişir mi acaba?

win 7 kullanmayalı baya oldu son güncellemelerinde olacağını da sanmıyorum görüyorum diyenlerde zaten genelde basit ifadeler görüyordur smiley gibi ok işareti gibi vs vs

Firefox kullanmayı dene...

Firefox da görünüyor @MeTePe ama o da pc yi çok kasıyor, çok zor açılıyor sayfalar

ama o da pc yi çok kasıyor, çok zor açılıyor sayfalar

Alla alla... sen kaç model PC kullanıyorsun? Bendeki 10 yıldan eski bilgisayarlarda bile firefox sorunsuz çalışır.

Google chrome deneyebilirsin.

İlle İE kulanacağım diyorsan IE11 sürümünü güncelle. Yine çözüm olmazsa şu dosyayı bilgisayarına yüklemen gerekir:

SEGUIEMJ.TTF

O zaman kutucuk yerine emojiler görünür ama siyah beyaz görünür.Dosyayı nereden bulacağım diyorsan : https://www.dafontfree.net/freefonts-segoe-ui-emoji-f63785.htm
Bu sitede Download yazan yerden indirebilirsin. Dosya içinden çıkan TTF dosyasına çift tıklaman lazım.

Yıllardır Chrome kullanırım zaten MeTePe :) Ben de anlamadım nasıl bir pc ustaları. Benim külüstür pc bile cayır cayır çalışıyordu. Tamirden geldi, her şey takılmaya başladı. Biraz kendim ustalık yapayım bakalım. belki çözerim. Dediklerini inceleyeceğim. Teşekkürler

Üst Alt