Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç Kredisi, Taksitli Nakit Avans, Kredi Borç Transferi. Hangisi daha iyi?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Konu başlığındaki sorumla ilgili bilgisi olan var mı? Lütfen sadece bilgisi olanlar cevaplasın..

Faiz oranlarına bakarak hangisi az ise iyi olan odur sanırım. İhtiyaç kredisinde ekstra olarak dosya masrafı ve sigorta adı altında masraf yansır. Tutarın ne kadar ve ne amaçla kullanılacağı da farkeder tabiki. Kredi borç transferini anlamadım. Benim tercihim taksitli nakit avans olurdu açıkcası.

ne amaçla hangi miktarda kullanacağına göre değişir.

İstorika
Evette kredi borç transferi diye bir uygulama yok bizde var ise de farklı isimle işlem yapılıyordur. Kmh hesabı gibi her bankada farklı ismi var. Düşüncelerimi de yazdım zaten ihtiyaç kredisinin ekstra dosya masrafı, sigortası vs olur. Taksitli nakit avans içinde sadece faiz ödersiniz tercihim o olurdu dedim. Kredi borç transferinin işleyiş şeklini anlamadığımı söyledim dediğim gibi.

Şuan 1 yılda ödeyebilecek gücünüz varsa Ziraat Bankası Nakit Avans 1,23 oran 12 Taksit en uygunudur.

İstorika
Aslında ben de nakit avanstan yanayım ama onu seçtiğim zaman ''Kartta artı bakiye olduğu için TNA işleminiz yapılamamaktadır. Lütfen uygun bir kart ile tekrar deneyin.'' diye bir yazı çıkıyor.

İstorika
Artı bakiye ile değil kredi kartın limiti yetmediği için onaylanmamıştır. Artı bakiye bir anlam ifade etmiyor taksitli nakit avans için kredi kart limitinizi baz alıyor. Ondan dolayı onaylanmamıştır.

Alman

Limiti artırırsam onaylar mı peki? (Bu işlere ilk defa bulaştığım için pek bir bilgim yok açıkçası)

Limit yeter onaylanır ise hesabınıza geçer evet. Ben sık sık kullandığım için bilgim var açıkcası.

İstorika
İhtiyaç kredisi çek! Teb ilk defa kredi çeken ve yeni müşteri olanlara indirim uyguluyor.

Alman
Kredi borç transferi borcu olan bankalara kapama işlemi adı altında yapılıyor. Örnek maaşı senin bankadan alıyorum ve sana diğer üç bankaya olan borcumu kapa ve her ay maaşımdan kes talimatı veriyorum. Sen 20bintl borcumu kapatıyorsun ve tek senin çalıştığın bankaya borçlu oluyorum. Bu 20bintl elden borcluya verilmez ancak borcu olan kişinin bankalarına kredi kapama olmak üzere transfer yapılır.

Kredi kartınızda arti bakiye var ise taksitli nakit kullanmanıza izin vermez önce artı bakiyedeki parayı hesabınıza havale yapıp daha sonra taksitli nakit avans için işlem yapabilirsiniz

Ayrıca daha az faiz ödemek istiyorum derseniz taksitli nakit avans kullanmanız da fayda var

Bahsedilmemiş ama her türlü bankada olan değişik isimlere sahip olan; Ek hesap, esnek hesap, avans hesap, ek para, kurtaran hesap gibi uygulamalar var en düşük faiz onda. Kimisi aylık taksit şeklinde, kimisi eline para geçtiğinde yatırmanı (en geç 1 ay sonrası ekstre kesildiğinde) istiyor.

Her bankanın uygulaması farklı olabilir ama bizde anlattığım şekilde işliyor

Valla ben telefon aldım kredi kartından taksitli nakit avanc çektim %1,36 faizle diğer türlü bireysel ihtiyaç kredisi %2,39 faiz veriyor en mantıklısı taksitli nakit avans derim..

Herkese verdikleri cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Şimdilik nakit avansı kullandım. Sonrası için ne düşünürüm bilemem..

Üst Alt