Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibi bir kişiye kargo ile tekerlekli sandalye gönderdim. Kargo ücreti...?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
Güncel:
yurt içi kargoydu ama genel merkezlerini aradım gerekeni yaptılar arkadaslar sizlerde sakın vermeyin hakkınızı arayın iyi günler herkes

bundan 2 hafda önce engelli sitelerinin birinde ihtiyacı olan bir arkadas gördüm mesajlaştık aradım bende fazla oldugundan bende ona göndermek istedim vede kargo yaptırdım kargoyu aradım fiat sordum burda bakıp ebatını ölçüp oyle fiat vereceklerini soylediler daha sonra bana dönmediler
ücret hakkında fazla tutmaz dedi kargoda calısan kişi durumu izah ettim bu ihtiyaç sahibi birisine gidecek ücretde indirim yapın diye onlar da gerekeni yaparız dediler bende yaptırdım gönderdim
tabi tc numaramı vede imzamı aldılar karsı ödemeli gitti bunlarda kargoyu direk ihtiyaç sahibi abimize göndermişler
abimiz 4 senedir evden dısarı cıkamıyormus yardımız olur diye gönderdik abimiz sonra aradı dediki 133 tl kargo ücreti istiyorlar dedi bende olamaz dedim
ben büyükçekmecede oturuyorum kargo tekırdaga gitti ben tekrar büyükçekmeceyi aradım durumu izah ettim kargo 3 gün sonra geri bana geldi benden bu parayı istiyorlar yoksa yasal işlemlere baslayacaklarmış
kargo yani tekerlekli sandalyede büyükçekmeceye geri gelmiş

bu konu hakkında yardımcı olursanız co sevinirim iyi günler herkes

Ne oldu bu durum? Ben olsam kargo firmasının genel merkezi ile iletişime geçerim ve bedel alınmaması için yardım isterim.

malesef bazı kargo firmaları cok anlayışsız, benimde başıma geldi.. ücretsiz sandalye yolladım indirim yapsınlar diye resmen yalvarttılar.. tercighiniz anlaşmalı kargonuz varsa o olsun yada çok popüler olmayan kargo firmaları olsun..
otobus firmaları ve ambarlarda alternatif olabilir.

133 TL bedeli hangi kargo firması çıkardı?

yurt içi kargoydu ama genel merkezlerini aradım gerekeni yaptılar arkadaslar sizlerde sakın vermeyin hakkınızı arayın iyi günler herkes

Bu büyük firmalar büyük firmalara kargoyu 4/1 ücrete taşırlar!
Bireysel müşteriye döşerler:(
Serbest piyasa ekonomisi...
Her gelen siyasetçi bir öpücük vermiş bu millete...

Üst Alt