Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibi olduğum halde aracımı tamir ettirmeyen Esenler Belediyesi'ni kınıyorum

ozgor01

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
ESENLER BELEDİYESİNİ KINIYORUM bir engelli olarak.
gücüm ancak kınamaya yeter belediyecilik anlayışını sadece kaldırı taşı düzelemekten ibaret sayan esenler belediyesi biz özürlülerin sorunlarını göz ardı ediyor.

sorunum engelli aracımın bakıma ihtiyaç duyması bunun için belediyeye defalarca gittim çünkü arabam benim elim ayağım ´.özgürlügüm demek . maalesef içim yanıyor altı aydır eve hapsoldum. engelli aracımın 2 ila 3 bin lira masrafı var asgari ücretli engelliyim. kiracıyım .okuyan çocuğum var. kaymakalıkta karşılamıyor. 250 lirayla yaptırdiyorlar.
bende ESENLER BELEDİYESİNE başvurdum bir esenlerli olarak. en az 10 kez gittim geldim sürüne sürüne en son kovuldum. başkanla da görüştürmüyorlar. esenler belediyesinde ramazan beyle defalarca görüştüm. kendisi de engelli son model güzel bir aracı var. ben, anlar dedim. çünkü engelli arabası engellinin her şeyidir şu istanbulda.
ramazan bey ilgilenecegini söyledi adres telefo bıraktım. aramadı bile aracım 20 yaşında beni bırak diyor 1990 model taunus ben bırakamıyorum. dedim ya içim yanıyor. kapıda çürüyor. birilerinin bir gecelik eglence parasını 6 aydır bulupta yaptıramadım aracımı.

viceroy.0212@hotmail.com

halinizi ve durumunuzu çok iyi bilmiyorum ancak , masrafı taksitle yaptırma imkanınız yok mu? örneğin ayda 100-150 arası vade farkı ile takistlendirme yapmak gibi.

2/3 bin lira derken nedir arazıası anlamış değilim.
Arkadaşım yanlışmı anladım yoksa bağışla beni ama bu araba dediğin bildiğimiz binek araba değil değilmi?

İlanda masrafın 1.000 tl oldugunuz yazmışsın ancak gerçekte 3.000 tl gibi bir masrafının oldugunu söylüyorsun

dediği gibi arkadaşın eski versiyon otomatik ve çıkma parçalar kullanılarak yürüyen bişi çıkar 1,000 liradanda aşağı indirilebilir hurdacılarda çookkkk çıkma şanzıman

tamircileri bilirsiniz heleki şanzıman konusunda hiç şansınız yok 6 ay önce 1000 lira diyen adam bu gün sökert bakarım 3000 e kaDAR MASRAF ÇIKARIR DE.neyse konu kapanmıştır arabayı hurdaya çıkartıyorum.

Bu doğrudur benim aracımda şanzuman arızası yapmış tı opel vectra caravan ve 2500 tl masraf gitti

Üst Alt