Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibine manuel sandalye vermek istiyorum!

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
sandalye kullanılmamıştır geniştir ihtiyacı olan birine vermek istiyorum!
irtibat 05442125400

Calistigim isyerinde , ozurlu babasi 1 arkadasimiz var. Cocugu henuz 8 yasinda . 10 gun once Adapazari Tum Ozurluler derneginden bu arkadasin cocugu icin Tsandalye istedik , ozur raporu ve dilekcesini verdik. Ses seda yok. Bu calisanimiz asgari ucretin az uzerinde maas aliyor , maddi durumlari ic acici degil. Sayet bu arkadasin cocuguna veririm derseniz, iletisime gecelim.

sesene;

Arkadaştan olumlu bir yanıt alamziseniz bu yolu deneyin kesin alırsınız.
Hastaneden manuel tekerlekli sandalye kullanması gereklidir raporu alıp, ortopedi den bir reçete yazdırın. Sgk dan depoda yoktur, kaşesini aldıktan sonra medikalciden sandalyenizi alın. Gerekli belgelerle 1.fatura 2.reçete3.fatura sgk teslim edin. Sgk 300 tl ödeme yapıyor. 300 tl bir sandalye alabilirsiniz. Devlet bunun parasını engelliye geri ödüyor. Derneklerin vereceği sandalyede büyük bir ihtimalle aynı ayarda sandalye olacaktır.

Sanirim bu yolu denemis. Acikcasi sormadim.. Medikala once odeme yapiyorlar, sonra fatura bedelini 40 gun sonra Ziraat Bankasindan aliyorlar diye biliyorum. Arkadasin maddi durumu yok , pesin olarak bu parayi odeyemez. Medikalciler paranin SGK dan odenecegi tarihi bekliyorlarmi ?

sesene arkadaşım adresi ismi ve telefon numarasını özel mesaj at kargoya vereyim

Üst Alt