Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibine tekerlekli sandalye bağışı yapmak istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sfenx

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]Son Sandalye İhtiyaç Sahibine Ulaştırılmıştır[/SIZE]

Tekerlekli sandalye ihtiyaci olup maddi zorluk yaşayan engelli bir arkadaşıma tekerlekli sandalye bağışı yapmak istiyorum.. İsmim ferhat ve istanbuldayim, sadece dualari yeterlidir..

ferhat kardeşim allah razı olsun sizden ve ailenizden. inşallah tez zamanda hemen biri çıkar. aslında çok var ama şimdi düşünüyorum aklıma kimse gelmiyor. belkide heyecandan belkide duygulandığımdandır

Allah cümlemizden razi olsun, herkese acil şifalar diliyorum, umarim tedavi olanaklari gelişim gösterirde tüm arkadaşlarim sagliklarina tez zamanda kavuşurlar.

Allah razı olsun sizin gibi duyarlı kardeşlerimizden

ferhat kardeş adana ceyhanda bitanıdığım var ms hastası yürüyemiyo dışarı bile çıkamıyor 0505 680 9480 bana ulaşırsan ben sana yardımcı olurum bende yardım etmeye çalışıyorum zaten elimden geldiğince...

Gün içinde dönüş yapicam numaraniza

İhtiyac sahibi bir kisiye sandalyemiz ulasmistir arkadaslar konu günceldir , kendime belirledigim kota cok uzgunum ki 5 adetle sinirli. 1 i sahibine ulasti , 2 tanesi revize edildi 2 adet daha ihtiyac sahibi arkadaslarim bana mesaj atabilirler. Ozellikle ihtiyac sahibi arkadaslarin kendilerinin ulasmasini onemle rica ediyorim

Selam Ferhat bey Ankarada kuzenim dogustan belden alti bacaklarindan rahatsiZ yuruyemiyor numarami versem donus yaparmisiniz? 0533 231 81 45

Gerekli olan kisilerle gorusmeler yapilmistir, konu gunceldir, tekerlekli sandalye ihtiyaci olup maddi durumu elvermedigi icin temin edemeyen bir arkadasima bagis yapmak istiyorum ... Ancak daha once belirttigim gibi hasta ve yakinlari harici yardimlasma derneklerinden ulasilmamasini rica ederim , mumkun oldugunca hasta arkadasimin direk kendisine gonderi yapmayi daha dogru buluyorum , tkerardan herkese acil sifalar..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar öncelikle ilk iletim olucak bu forum için.Ben de kendime göre 1 2 tane de olsa tekerlekli sandalye bağışı yapmak istiyorum fakat forumda okuduklarıma göre tam anlayamadığım şeyler var bu soruları bilinçli bir arkadaşım cevaplarsa çok teşekkür ederim.İlk sorum kilolara göre sandalyeler değişiyomu ben şu anda en basitinden başlamayı düşündüğüm için ne bir fiyat var aklımda ne şu tarz tekerlekli sandalye ... Cevabınız için şimdiden teşekkür eder yanlış bir şey söylediysem herkesten özür dilerim.

Ewet boy ve kiloya gore degisiyo, gondereceginiz ksiye boy ve kilo sorarsaniz daha iyi olur, satin alacaginiz yer bu konuda size yardimci olacaktir, fiyat konusuysa cok degisken 250 tl den baslayip 1000 tl ye kadar sandalyeler var , aklülerin fiyatlari dahada farkli..

Ben elimdekilerin hepsini verdim hocam cok gecmis olsun, ust mesajda bi arkadasim daha bagis yapmak istiyo onunlada bi gorus istersen

Bir adet standard tekerlekli sandalyem var elimde.. Gercekten maddi durumu olmayan ihtiyac sahibi birine gondermek istiyorum

@mazili Ewet ist..

gercekten ihtiyac sahibi icin elimde 1 adet tekerlekli sandalye mevcut

Tekerlekli sandalye

17 yaşındaki kızım için tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var Düzce

Son düzenleme:
merhaba kendim engelliyim tekerlekli sandalyede hayatımı sürdürüyorum çok ihtiyacım var yardımcı olma imkanınız varsa çok minetdar olurum saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt