Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibine tekerlekli sandalye, wolkır ve felce dair ilaçlar vermek istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PuFFiN

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
2 senedir engelli olan annemiz talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti. elimizde çok fazla medikal malzeme var. gerçekten ihtiyaçı olupta alamayn birine vermek istiyoruz.
tak malzemeleri, ilaçları elimizde çok var.
bunları bi hastaneye de verebiliriz ama ben sosyal güvencesi olmaz yeşilkartı karşılmaz falan böyle bir durumu olan birileri olabilir. Ilacını falan alamaz. Böle birine verirsem daha faydalı olacağına inanıyorum.
seroquel, notropil, lioresal, risperdal bu ilaçlardan çok fazla var ve artık kullanılmayacak.
tekerlekli sandalyesi, pedalı, walkerını da ihtiyaç sahibi olup da alamaycak birine vermek istiyorum.

böyle bir ihtiyaç sahibi bulamazsam bir hastaneye vereceğim. ama ben istiyorum ki ihtiyaç sahibine gitsin.

Burada ihtiyacı olan birini bulamazsanız, darülacezeye verebilirsiniz.

Başınız sağolsun ALLAH(C.C.) mekanını cennet eylesin.

burda daha öncelerinde okumuştum yeşil kartım tak malzemimi karşılamadığı için alamadım gibisinden şeyler...

Tekerlekli sandalye'nin ölçüsünü (mümkünse resmini)
Pedal'ın resmini/özelliklerini
Wolkır'ın resmini
Sondaların marka ve ölçüsünü yazarsanız, daha verimli olur diye düşünüyorum.

Allah rahmet etsin. yardımlarınız gunahlarınıza kefaret olur ınşallah

TEKERLEKLİ SANDALYE => KAWE STANDART
SONDA Hİ-SLİP PLUS 12 NUMARA KENDİNDEN JELLİ

images
images
images

BU RESİMLERDEKİNİN AYNILARI...

ihtiyacı olanlar lütfen buraya yazsınlar ...

benim ihtiraı var arabaya ama nasıl istim ben yardım istemiyorum benim isteğim arkadlık ve dışarıya çıkmak devamlı az çıkıyorum

teşekkürler ama övünülecek bir şey değil sonuçta bunlar evin içinde durdukça bir işe yaramayacak...annem düzelir de birine veririrm diyordum ama böyle oldu işde..vaktim oldukça bakıyorum forumlara ama ihtiyacı olanlar buraya yazarlarsa sevinirim ...verdiğim kişinin gerçekten işine yarasın istiyorum sizlerin farkettiğiniz birileri olursa bana iletirseniz sevinirim..

Öncelikle başınız sağolsun diyorum. Onun için hayırlısı buymuş demek takdir-i ilahi.
Benim bir arkadaşımın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Eğer olursa kendisini çok sevindirmiş oluruz.

Kusura bakmayın arkadaşlar burada gerçekten ihtiyaç sahibi birine rastladık malzememleri ona verdik ...inşallah diğer ihtiyaç sahipleri de ihtiyaçlarını karşılarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt