Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahiplerine 1-2 adet klasik (manuel) tekerlekli sandalye var elimizde.

oguz_kemocuk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1-2 adet klasik(manuel) tekerlekli sandalye var ihtiyaç sahipleri için vermeyi düşünüyorum ama gerçekten ihtiyacı olan birini bulamadım çevremde arkadaşımın babası medical işi yapıyor ucuz bir şekilde ordan alıp bağışlayalım dedik arkadaşla birlikte ama işte bulamadık yardımlarınızı bekliyorum

istanbulda oturuyorum ihtiyacı olan bir kardeşimize kargo masrafınıda karşılayarak göndermeyi düşünüyorum

Selam kardeşim tekerlekli sandalyelerden birine talibim verilmediyse ihtiyac sayiplerine ...

merhaba oğuz bey diğerinide biz alabiliriz,arkadaşımız iki kızıda özürlü önceki sandelyeyide burdan bulmuştuk,uzun zamandırda bu siteyi takip etmiyordum bi tesadüf işde.
Fatsa cad.No:2
Kabataş Lisesi
Kabataş/Ordu
Hüsnü Çelik
05557171919

Bu konuyu açan kişi konuyu açtıktan sonra sadece ertesi gün online olmuş sitede.. Devamı gelmemiş 3 aydır.. İnsan takip eder.. Ortaya bir konu açıyorlar sonucu yazmıyorlar, dalga mı geçiyorlar anlamıyorum.. Verdiniz mi, vermediniz mi bu sandalyeleri..? Cevap alamıcaz ya işte soruyoruz boşu boşuna!

Hüsnü bey, siz şu konuyu açan arkadaşla iletişime geçin, belki duruyordur sandalye hala, gerçi bu konununda üstünden zaman geçmiş 1-2 ay kadar ama şans: http://www.engelliler.biz/forum/uru...olan-kucuk-bir-kiz-cocugu-taniyan-var-mi.html

Üst Alt