Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ihtiyacı olan tüm engellilere hukuki yardım ve destek verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulemamahdumu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1990'dan 2011'in son ayına kadar 21 yıl serbest avukat olarak çalıştım. 2011 Aralık ayında geçirdiğim trafik kazasından sonra %98 oranında engelli oldum. Yaklaşık 4 yıl süren hayata küskünlükten sonra 2016 yılında deyim yerindeyse silkinip kendime geldim. Önce kapalı olan ofisimi yeniden açtım sonra TOFD'nin Ankara temsilcisi oldum ve bu mecrada engelli arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışıyorum. Ayrıca ofisimde de engelli insanlarımızın hukuki sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyorum. Tüm engelli kardeşlerimin her türlü hukuki sorununa buradan elimden gelen her hukuki yardımı bedelsiz koşulsuz yapma gayreti içinde olacağım. Kendime iş arıyormuşum gibi algılanmasını istemediğim için adımı soyadımı yazmıyorum. Hukuki yardımı da sadece bu site üzerinden yapmayı istiyorum. Sorularınızı bekliyorum sağlıkla kalın

Öncelikle geçmiş olsun diyor ve duyarlı davranışınız için teşekkür ediyorum.

Güzel kardeşim RABBİM yardımcınız dır inşallah her insan özürlü birey adayıdır bu yüzden üzülme hayata bağlan kaldığın yerden devam etmen sevindirdi.

Geçmiş olsun öncelikle.Konular hakkında bilgi sahibi bir çok meslek erbabına forumda ihtiyaç var aslında.Forum yöneticileri tecrübeleriyle bir çok konuda yol gösteriyorlar sağolsunlar.Şu bir gerçek ki forumda 4-5 tane doktor olsa eminim ki çok daha doğru ve hızlı bilgilere erişebiliriz.Belki de varlar ve kendilerini gizleme gereği duyuyorlar.

Mutlaka size sorulacak bir çok soru vardır.Açıkcası bir çok forum üyesi gibi benim de aklıma ilk etapda bir soru gelmedi.Burada olduğunuz sürece sorusuz kalmayacağınıza eminim .

Kolaylıklar diliyorum.

Geçmiş olsun diyicam ama maaşallah geçmiş bile...allah razi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt