Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyacı olanlar için EKPSS, KPSS kitap paylaşımları

Didem.

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, elimde hiç kullanılmamış kpss kitapları var. Pegem 6'lı set, Data Kpss konu anlatımı, Benim hocam'ın soru bankaları, Yargı'nın yaprak testi, Antrenmanlarla matematik (1-2-3), Tarihin,Türkçenin, Anayasanın pusulası soru bankası..

Birde ekpss kitabı var; o da Yargı - Tüm adaylar için.

Ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşabilirler..

Sardonyx35,

Sadece yargı - tüm adaylar için olan kitap, "Ekpss için"
Diğerlerinin hepsi normal kpss (lisans ağırlıklı)

Ekpss hazırlık kitapları

Arkadaşlar, elimizde Ekpss hazırlık kitapları var. Kargo karşılığında ihtiyacı olanlara vermek isterim. Ordu içi olursa elden de verebilirz. Kargo karşılığı almak isteyenler yazarlarsa gönderirz...

Ortaöğretim (lise) konu anlatımlı kitabınız varsa kargo karşılığı alabılırım ankarada oturuyorum

Gönderebilirmisiniz ekpss kıtaplarını notlarını çok ihtiyacım var benım şu 2 ayda // Telefon numaram : 05454176105 whatsapp.

Giresun dayım bana ulaşın lütfen telefonumu yazdım

whatsapptan sadece ekpss yargıyı bana resım olarak atabılırsenız mınnettar kalırım // 05454176105

ve antremanlar ıle matemaıgın bır kısmını

didem hocam ben egitim fakultesi mezunuyum...ve ihtiyacim cok var pegem ve yargiyi cok duydum..Maddi durum da problemim var...Gonderebilirseniz duaxi opurum..Allah razi olsun...adresim.conkbayir mahallesi şeyh zeynep caddesi ev no.23 SİİRT/MERKEZ tel.05426253246 bu sene hem kpss hem de ekpss ye girecem....

EKPSS kitap isteyen var mı?

Arkadaşlar, elimizde ekpss hazırlık kitapları var... Kargo karşılığında almak isteyenler varsa bana yazın lütfen... Ordu içi olursa elden de teslim edebiliriz...

EKPSS'ye hazırlık için KPSS deneme sınavları hediye etmek istiyorum

EKPSS ye hazırlananlar için 2016 yılında aldığım lisans deneme sınavlarını kargo ücreti hediye edeceğim kişiden olmak şartıyla
hediye etmek istiyorum ekpss lisans deneme sınavları piyasada az var normal kpss daha zor ama hazırlık için faydalı olabilir

Elinde varmı kazanan olup kitap vercek

EKPSS soru bankası kitabı HEDİYE

2018 EKPSS soru kitabı var . İhtiyacı olan birine hediye etmek isterim

Rize'de sınava hazırlanan varsa ben de elden teslim verbilirim birkaç kaynak kitap. Sadece rize

Öncelikle herkese selamlar 2020 Ekpssye hazırlanmak için ben ve kardeşim için elinde kullanılmış kitap varsa gönderebilecek olanlar iletişime geçebilirler mi? Şimdiden teşekkürler

2020 ekpss önlisans sınava gireceğim kargosunu karşılığı elinde uygun kitapları olanlar göndermek isterse iletişime geçelim inşallah.

kitaplar duruyor mu.

Ekpss ve lisans kitaplarına ihtiyacı olanlara kitaplarımı vermek istiyorum samsuna elden teslim edebilirim

hocam lisans kitapları ekpss için. elinizde duruyormu hala

Hocam Kitaplarımın tümünü isteyenlere yolladım

ihtiyacı olan varsa pegemin normal kpss seti mevcut arkadaşlar gönderebilirim birde 2018 ekpss konu anlatımlı kitap

@Kotan
Kitaplar hala duruyorsa almayı çok isterim, yardımcı olursanız sevinirim.

ben benimghocam dan çalısıyorum kendim özet çıkıyorum ama test kitabı ihtiyacım var çözülmemis. ortaöğretim olarak fazla olan varsa gönderebilir bana tskler

Ders notları pdf halinde olup elinde olan arkadaşlar var mı?

Üst Alt