Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IIC (dip kanal içi işitme cihazı) kullanan var mı?

chauche

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
merhaba son 2-3 gundur bu kulaklıgı araştırıyorum fakat yeteri kadar bılgı bulamadım bu cihazi kullanan varmı ve tavsiye edeceginiz marka bayi vesaire

bir de arkadaşlar memnun olan var mı

Çok büyük beklentiye girme ben widex evoke micro kullanıyorum sesi güzel benim seviyeme uygun ama aşırı küçük değil yandan bakınca yine gözüküyor biraz reklam senin anlayacağın. Ama sanki oticon daha küçük gibiydi.

https://www.engelliler.biz/forum/is...ible-canal-isitme-cihazi-kullanan-var-mi.html

Bak sana 2013 de açtığım konunun linkini veriyorum.7 yıl önce ben de senin gibi araştırma yapmışım ve sonuç alamamışım.Peki aradan geçen zamanda değişen birşey oldu mu? Tabii ki hayır.İşitme cihazı teknoloijisi 20 sene öncekiyle aynı.Hiçbir gelişme yok.Her firma her sene bu tür küçük görünmez cihazlar çıkarır ancak hemen hemen hiç kimseye satmaz.Ben daha kullanan görmedim, duymadım.Maksat bunları öne çıkarıp reklam yaparak diğer cihazları satmaktır.

Zamanını böyle boş işlere harcama.

Cok ariza yapar isitme kaybina türü derecesine kulak yapisina uygun olmasi gerekir ve cok pahali kendimden biliyorum

Üst Alt